Ana SayfaDedikoduŞahan Gökbakar'dan Filmini Eleştiren Takipçisine Olay Gönderme

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar’dan Filmini Eleştiren Takipçisine Olay Gönderme

Şahan Gökbakar’dan Filmini Eleştiren Takipçisine Olay Gönderme

Şahan Gökbakar’ın yeni filmi Kayhan’ın vizyona girmesiyle beraber eleştirilerde beraberinde geldi. Sosyal medya hesabından filmi izleyip ‘vasat’ olarak adlandıran kullanıcı Şahan Gökbakar’dan parayı istedi. Ünlü oyuncu Gökbakar’da meslektaşı Zafer Algöz’ün sözlerine gönderme yaparak, “Ödemeleri Zafer Algöz abin yapıyor” dedi.

Ne Olmuştu?

Ayça Tekindor sosyal medya hesabından Cem Yılmaz’ın Arif v 216 filmi için, ‘Muhtemelen hayatımda izlediğim en kötü film Arif v 216. Gerçekten şaşırdım’ demiş, filmin oyuncularından Zafer Algöz ise “IBAN gönder, paranı geri göndereyim” karşılığını vermişti. Zafer Algöz’ün bu yorumu çoğu insanı oldukça güldürmüştü.

Ayrıca Zafer Algöz “Recep İvedik’te oynarsanız Cem Yılmaz size kızar mı?” sorusuna ise, “Recep İvedik’te oynasam, Cem bana bozulmaz. Bizim ayrı ayrı yaptığımız projelerde var. Ama teklif gelse ben Recep İvedik’te oynamam zaten. İsterse gişede 17 milyon yapsın, benim ilgimi çekmiyor.” cevabını vermişti.

Şahan Gökbakar’dan Takipçisine İmalı Cevap!

Bilindiği üzere Recep İvedik serisi ile milyonları güldüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın bu hafta yeni tiplemesi Kayhan filmi vizyona girdi. Şahan Gökbakar’dan çok şey bekleyen izleyici bu filmin vizyona girmesiyle beraber eleştiriler de beraberinde geldi.

Bir sosyal medya kullanıcısı ünlü komedyene, “Abi film gerçekten çok vasat. 11 liramı geri ver lütfen!” mesajını gönderdi.37 yaşındaki Gökbakar ise bu yorumu “Bilet ödemelerini Zafer Algöz abin yapıyor, onu ara” sözlerini dile getirerek imalı bir yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler