Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSagopa Kajmer 11 yıllık Eşi Kolera ile Boşandı

İlgili Postlar

Sagopa Kajmer 11 yıllık Eşi Kolera ile Boşandı

Şarkıcı Sagopa Kajmer kendisi gibi rap şarkıcısı olan eşi Kolera ile boşandıklarını bugün sosyal medyada duyurdu. Rap müziğin sevilen sesi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz),  20 yıldır birlikte ve 11 yıldır da evli olduğu hayat arkadaşı Kolera (Esen Güzel) ile evliliklerini sonlandırdıklarını, bugün instagram hesabından açıkladı.

 

Sagopa Kajmer: Esen’e Minnettarım

Başarılı Rapçi Sagopa, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada: “20 yıllık arkadaşım, en kıymetli dostum ve 11 senelik eşim Esen (Kolera) ile yollarımızı, aldığımız ortak karar doğrultusunda ayırdık, evliliğimizi sonlandırdık. Sevgili Esen’e bana kattıkları ve benim için yaptıkları için minnettarım. Bundan sonrasında her ikimiz için de bambaşka hayatlar var. O nedenle şu andan itibaren lütfen paylaşımlarınızda bizi birbirimize etiketlemeyin. Yorumlarınızda kırıcı olmayın.” Şeklinde açıklama yaptı.

“Melankolia’ya Yalnız Devam Edeceğim”

Sagopa ve Kolera’nın birlikte çalıştıkları müzik yapım ve dağıtım şirketi olan Melankolia ile ilgili de açıklama yapan Sagopa; “Bugüne dek bize değer veren, her ikimizin de müziğine kulak veren, konserlerimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm melankolia ailesine teşekkürler. Melankolia bugünden itibaren sadece Sagopa Kajmer ile devam edecek olsa da logodaki el ele tutuşan iki sevgili hep orda kalacak.” Dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler