Ana SayfaÜnlülerSafiye Soyman'dan Mide Botoksu!

İlgili Postlar

Safiye Soyman’dan Mide Botoksu!

Safiye Soyman’dan mide botoksu! Sesiyle olduğu kadar neşeli tavırları ile de ekranların en sevilen isimlerinden birisi olan Safiye Soyman, kilolarından urtulmak için mide botoksu yaptırdı. Sevilen sanatçı mide botoksu ile kaç kilo verdi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Safiye Soyman İsyan Etti!

Safiye Soyman’dan mide botoksu!

Safiye Soyman’dan mide botoksu! Sesiyle olduğu kadar neşeli tavırlarıyla da büyük bir hayran kitlesi olan ve bir süredir rahatsız olduğu fazla kilolarından kurtulmak isteyen Safiye Soyman, mide botoksu yaptırdığını itiraf etti.

20 günde 5 kilo verdiğini söyleyen ünlü sanatçı Safiye Soyman, “Ameliyat olmaktan korktum. Bunun yerine midemin iştah merkezine yüzümüze yapıldığı gibi botoks uygulandı. Yeme isteğim kesildi.” diyerek süreci anlattı. 

Safiye Soyman - Faik Öztürk
Safiye Soyman – Faik Öztürk

Safiye Soyman kimdir?

55 kilo olduktan sonra karın estetiği olacağım

En yakın arkadaşı Seda Sayan’ın kendisini mide botoksu yaptırması konusunda yönlendirdiğini ifade eden Safiye Soyman, “20 günde 5 kilo verdim. 67 kiloydum, 62’ye düştüm. Hedefim 55 kilo olmak. Hemen sonrasında karın gerdirme estetiği yaptıracağım” dedi.

Her daim yanında olan ve esprili tavırları ile çok sevilen hayat arkadaşı Faik Öztürk ise ünlü sanatçının verdiği kilolarla ilgili, “Safiye’yi iştahsız görmeye alışık değilim, şoktayım.” sözleri ile kahkahaya boğdu.

Mide Botoksu nedir?

Dermatolojik, estetik veya ürolojik amaçlı kullanılan botoks; dünyada ve Türkiye’de fazla kilolardan kurtulmak için mideye de uygulanmaya başlandı.

Mide botoksu, midenin çok geniş bir alanına enjeksiyon yapılarak mide kaslarının etkisiz hale gelmesi sağlar. Midede kasılmayı sağlayan kasların bu özelliğini yapamaması durumunda gıdalar midede uzun süre kalabilir. Normalde karbonhidratlar 2-3 saatte ya da 4 saatte, proteinlerle birlikte alındığı zaman 4-4,5 saate boşalabilirken bu uygulamadan sonra mide boşalma süresi 12 saate kadar çıkabilir. Bu şekilde hastaların iştahları azalarak midedeki tokluk hissi uzar ve hasta kilo vermeye başlar.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler