Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSafiye Soyman Yeni Albüm Lansmanı...

İlgili Postlar

Safiye Soyman Yeni Albüm Lansmanı…

Türk Müziğinin hem sempatikliği hemde sesiyle her zaman sevilen ismi olan sanatçı Safiye Soyman “Nerede Kalmıştık?” adlı yeni albüm lansmanını, geçtiğimiz gün Baltalimanı Portaxe’de magazin basın mensuplarıyla beraber gerçekleştirdi. İşte Detaylar..

Safiye Soyman 30.Sanat Yılına Özel Albüm İçin Otel Kapattı

Safiye Soyman Albüm Lansmanı…

Magazin gazetecileri ile bir araya gelen ses sanatçısı Safiye Soyman ve hayat arkadaşı Faik Öztürk ile birlikte kısa bir demeç verdi..

“Faik Klipte Bana Tektaş Yüzük Taktı”

“Altı şarkılık bir albüm yaptım. Albümde, iki tanesi Serdar Ortaç’a ait, biri de benim için çok önemli olan ‘Şımart Beni’ şarkısı. Bu şarkının benim için önemli olmasının nedeni; kadınların her zaman şımartılmaya ve sevilmeye layık olması gerektiği, şiddete değil.  Şiddete her zaman hayır diyoruz. Özellikle bu konuya dikkat çekmek için, Faik klipte bana tektaş yüzük taktı” ifadeleriyle kadına şiddete önemli bir vurgu yaptı.

Faik Öztürk kimdir?

“Kadınlar Her Zaman Şımartılmalıdır”

Öte yandan iş insanı Faik Öztürk ise “kadınlar her zaman şımartılmalıdır” sözlerini sarf etti ve aşkı Safiye Soyman’ın elini öperek pasta kestiler. Kestiği pastayı elleriyle yediren Faik Öztürk, Organizasyon sonrası kendi elleriyle köfte pişirdi ve konuklarına  dağıttı.

Safiye Soyman’dan “Nerede Kalmıştık?”

Azka Müzik etiketi ile 2 Ekim’de yani bugün yayımlananacak olan 6 şarkılık  Nerede Kalmıştık albümünde, söz yazarı Serdar Ortaç’ın “İsmi Lazım Değil” ve “Hadi Çal” adlı parçalarını tekrar yorumlayan ve 28 yıl evvel söylediği “Gelen Vurdu Giden Vurdu” parçasını tekrar  seslendiren sanatçı Safiye Soyman’ın Nerede Kalmıştık adlı yeni albümünde sürprizler de yer alıyor. Ünlü besteci ve söz yazarı Hüsniye Kaya’nın parça haline çevirdiği ve kısa bir süre önce Faik Öztürk’le beraber kamera karşına geçtikleri tv reklamının sloganı seçilen ve albümün çıkış parçası olan “Şımart Beni” eserinide albüme dahil etti.

Safiye Soyman kimdir?

Bütün Parçalara Klipler Çekti…

Nerede Kalmıştık albümünde olan bütün parçalara Bodrum Azka Otel’de klipler çeken sanatçı Safiye Soyman’ın tüm klip yönetmenliğini Erkan Nas gerçekleştirdi. Aranjelerini Emircan Korkmaz’ın gerçekleştirdiği  albümde iki şarkı da Mine Kılıç’ın imzasını taşıyor.

Safiye Soyman: “Oğlum İle Arama Mesafe Koydum!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler