Ana SayfaYaşamSaç Protez Merkezleri

İlgili Postlar

Saç Protez Merkezleri

Farklı yaş gruplarından ve farklı cinsiyete sahip pek çok insan hastalık, genetik faktörler, stres, çeşitli dış etkenler ya da yaş gibi nedenlerden saç dökülmesi sorunu yaşar. Saç kaybı problemi yaşayan birçok insan hem psikolojik hem de sosyal anlamda durumdan olumsuz etkilenir. Ameliyatsız ve ağrısız bir şekilde soruna çözüm arayan insanların ilk tercihi protez saç uygulaması yöntemidir.

Protezde Kullanılan Gerçek Saç Mı?

Tamamı ile doğal bir görünüm elde etmeye yardımcı olan saç protezi uzmanlar tarafından tasarlanarak birebir bireyin kendi saçlarını aratmayan görünüm sağlar. Protez saç merkezleri tarafından uygulanan yöntemler ile hem kafa derisinin nefes alması sağlanır hem de saç kayıplarının önüne geçilmiş olunur. Gerçek insan saç tellerinin kullanıldığı ürünler saçın canlılığını sürekli olarak korumaya yardımcı olur. Görünüm açısından doğal saçtan farkı olmayan yıkanabilir ve taranabilir dolayısı ile rahat bir kullanım konforu sağlar.

Saça Ait Her Hizmet Sunulur Mu?

Dünyada uygulanan tüm teknolojik gelişmeleri ve yeni yöntemleri ülkemize taşıyan Protez saç merkezleri arasında verdiği hizmetler ile ön plana çıkan firmamız başta danışmanlık olmak üzere birçok konuda faaliyet göstermektedir.  Sürekli yenilikler ile adından söz ettiren merkezimizde saç analizleri yapıldığı gibi aynı zamanda saç ve saç derisi sağlığı ile birlikte çeşitli nedenlerden dolayı yaşanan saç kayıplarının tedavisi için hızlı çözümler sunulur. Saça ait her konuda hizmetin alınabildiği firmamızda gelişen teknolojinin bütün imkanlarından yararlanılır.

Sunulan Çözüm Alternatifleri Var Mıdır?

Sunulan çözüm alternatifleri sayesinde saç dökülmesinin tedavisi ile birlikte saçlarında yeniden kazanılması sağlanır. Protez saç merkezleri içerisinde en iyi sonuçlar elde etmeyi başaran firmamızda uygulanan yöntemler de kalın bir taban olan mono, bantlı ve çift düğümlü pu, ince zar şeklinde tül ve all skin tabanlar kullanılır. Kullanılan tabanların ortak özelliği her birisi saç derisinin hava almasını sağlar ayrıca tüm protez tabanları doğal bir görünüm elde etmeyi destekler. Pu taban en fazla doğal olarak görülen ve en sağlam model olmasının yanı sıra all skin tabanda doğal bir görünüm elde etmeye yardımcı olur ancak uzun süre kullanım için uygun değildir.

Ücretsiz Demo Uygulaması Mümkün Müdür?

Protez saç uygulamasında naturel olarak saçlar İsveç ya da Fransız düğümleri ile tek düğüm halinde yapılmaktadır. Özel olarak hazırlanan solüsyon olan solventte bekletilen protezler bantlarından sökülerek temizlenir ve ardından yeniden bantlanır. Ultrahold yapıştırıcı bant ile protezin başı tutuculuğu arttırılır, uygulamada kullanılacak olan ürün kişinin belirlediği renk tonunda boyanarak birebir saç rengi ile uyumu sağlanır. Protez saç merkezleri arasında önemli bir yere sahip olan firmamız protez saç uygulamasında ücretsiz demo imkanı sunar. Kanser hastalarına çok daha uygun ücretler ile protez uygulaması gerçekleştiren firmamız Alman nano teknolojisi ve A plus kalitedeki ürünleri ile ön plana çıkar. Tap Hair protez saç detayları https://www.taphair.com/hizmet-protez-sac-istanbul

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler