Ana SayfaDedikoduRüzgar Erkoçlar baba olmak istiyor mu? Hülya Avşar'a cevap verdi.

İlgili Postlar

Rüzgar Erkoçlar baba olmak istiyor mu? Hülya Avşar’a cevap verdi.

Cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olan Rüzgar Erkoçlar, nişanlanmasının ardından en çok merak edilen sorunun yanıtını Hülya Avşar’a verdi. Avşar kızı, ünlü oyuncuya baba olup olmak istemediğini sordu. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olan ve yaşamına erkek olarak devam eden ünlü oyuncu Rüzgar Erkoçlar, son zamanlarda hakkında en çok merak edilen sorunun yanıtını verdi.

En çok merak edilen soruyu Hülya Avşar sordu

Hülya Avşar’ın sunumu ile ekranlara gelen Bir Hülya Avşar Sohbeti isimli programa konuk olarak katılan Rüzgar Erkoçlar’a Avşar kızı baba olup olmadığını sordu.

Kadınlara güvenilmez

Nişanlısı Tuğba Beyazoğlu’nun kendisini güvenilir bir erkek olarak bulduğunu ve bunun için tercih ettiğini söyleyen Erkoçlar, “Kadınlara güvenlir mi?” sorusuna “Hayır” yanıtını verdi.

Nişanlandıktan sonra merak konusu oldu

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Tuğba Beyazoğlu ile nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımı atan Rüzgar Erkoçlar, “Baba olmak istiyor mu?” sorusunun yanıtını Hülya Avşar’a verdi. Erkoçlar’ın yanıtı, 18 Mart Cumartesi akşamı Hülya Avşar’ın programında yanıt bulacak.

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler