Ana SayfaKimdirRüzgar Doruk Özmü Kimdir?

İlgili Postlar

Rüzgar Doruk Özmü Kimdir?

Yakında kadrosunda yer alacağı ‘Evlilik hakkında herşey’ adlı dizi için gün sayan oyuncu Rüzgar Doruk Özmü Kimdir? Rüzgar Doruk Özmü Kaç Yaşında? Rüzgar Doruk Özmü Ne Zaman Doğdu? Rüzgar Doruk Özmü Nerede Doğdu? Rüzgar Doruk Özmü Aslen Nereli? Rüzgar Doruk Özmü Hangi Burç? Rüzgar Doruk Özmü hakkında topladığımız kısa bilgiler Kimdir haberimizde. İşte Rüzgar Doruk Özmü…

Rüzgar Doruk Özmü Kaç Yaşında? Rüzgar Doruk Özmü Ne Zaman Doğdu? Rüzgar Doruk Özmü Nerede Doğdu? Rüzgar Doruk Özmü Aslen Nereli? Rüzgar Doruk Özmü Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Rüzgar Doruk Özmü, 29 Kasım 2011 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olarak bilinen Rüzgar Doruk Özmü, 10 yaşındadır ve Yay burcudur.

Rüzgar Doruk Özmü Kimdir?

Yakın zamanda Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimler ile ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ adlı dizide boy gösterecek olan Rüzgar Doruk Özmü, Halk oyunları ve Drama dersleri almış başarılı bir oyuncumuzdur.

Rüzgar Doruk Özmü’ nün Oynadığı Diziler;

  • AYRILIK -Dizi-(2021)
  • KAGITTAN HAYATLAR -Dizi-(2021)
  • YEMIN DIZI -Dizi-(2020)
  • KISA FILM -Dizi-
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler