Ana SayfaÜnlülerRuby Rose, Eşcinsel Olduğu İçin Linç Edildi!

İlgili Postlar

Ruby Rose, Eşcinsel Olduğu İçin Linç Edildi!

Avustralyalı model ve oyuncu Ruby Rose, DC’nin yeni dizisinde ‘Batwomen’ karakterine seçilmesinin ardından, sosyal medyadan modele linç kampanyası başlatıldı. Detayları Haberimizde..

Batwomen karakterini oynayacağı için havalar uçan, 32 yaşındaki Avustralyalı oyuncunun mutluluğu pek uzun sürmedi. Birçok kişi, Rose’un eşcinsel olması sebebiyle bu role yakışmadığını ifade etti. Hayat vereceği karakterin Yahudi olması ancak Ruby Rose’un Yahudi olmamasını da eleştiren Twitter kullanıcıları, oyuncuyu pes ettirdi.  Ünlü Oyuncu Rubby Rose, gelen sert eleştirilere dayanamayarak  Twitter hesabını en sonunda kapattı. Avusturalyalı Ünlü oyuncuya sevenlerinden de destek geldi. Dizinin yapımcısına seslenen modelin hayranları, sırf bu yüzden oyuncu değişikliğine gidilmemesini taleb ettiler.

Ruby Rose Batwoman

Dizi, 2019’DA Yayına Girecek.

Eğer bir değiklik olmazsa Dizideki Batwoman karakterini, Avustralyalı model Ruby Rose canlandıracak. Batwoman ilk olarak önümüzdeki sonbahar CW dizilerinde karşımıza çıkacak. Ana dizi ise 2019 yılında CW kanalında (The Flash ve Arrow gibi) yayınlanacak.

Ruby Rose

Cinsel Hayatım Çok Sağlıklı!

Ruby Rose, The Veronicas grubundan Jessica Origliassoile ile mutlu bir beraberlik yaşıyor. Ruby Rose, Cosmopolitan dergisine verdiği bir röportajda cinsel hayatının çok sağlıklı olduğunu dile getirmişti. Ruby Rose, lezbiyen olduğunu 12 yaşında açıklamıştı.
Ruby Rose
Ruby Rose

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler