Ana SayfaÜnlülerRonaldo İle Ümmiye Koçak Aynı Filmde Oynadı!

İlgili Postlar

Ronaldo İle Ümmiye Koçak Aynı Filmde Oynadı!

Daha önce Türk Telekom reklamlarında oynayarak Türkiye’de gündem yaratan Ronaldo yeni bir reklam projesinde daha Türkiye’de ekranlara gelecek.

Dünya yıldızları ile anlaşma sağlayan Türk Telekom, yeni bir reklam filmi daha çekmeye hazırlanıyor. Fakat bu yeni proje çok daha iddialı. Öyle ki New York Avrasya Film Festivali’nde en büyük ödül almayı başaran Ümmiye Koçak yeni film reklam filmini yazdı ve kendisi de reklam filminde oynadı.

Proje Ümmiye Koçak İmzalı

Filmden Ronaldo’nun hayatta karşılaştığı zorluklara rağmen hayallerini bırakmadığı ve mücadele ettiği vurgulanıyor. Hayallerinin peşinden koşmayı bırakmayan Ronaldo, amacına ulaşırken Türk Telekom vurgusu ile birlikte reklam sona eriyor.

Reklamda kişilerin hayallerini gerçekleştirmek adına hiçbir zaman pes etmemesi ve hayalleri gerçekleştirmek adına kişilerin en büyük destekçilerinden bir tanesinin Türk Telekom olacağı belirtiliyor. Reklam filminde Ümmiye Koçak ile çalışılması reklam filminin daha da dikkat çekmesini sağlarken özellikle Ronaldo ile Ümmiye Koçak fotoğraflarının basına paylaşılması sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

Dünya yıldızı ile aynı reklam film projesinde yer almayı başaran Ümmiye Koçak, New York Avrasya Film Festivali’nin ardından yeni bir başarı daha elde etti. Daha önceki reklam filmleri nedeniyle Türk Telekom adına oldukça fazla eleştiri yapılırken reklam filmlerinin markaya ciddi getiri sağladığı da açıklandı.

2016 yılının Türk Telekom açısından oldukça önemli geçtiği belirtilirken Türk Telekom tarafından maddi durumlar hakkında bilgi devrilmesi yeni proje sonrasında eleştirildiğini yapılması yönünde algılandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler