Ana SayfaDedikoduRol icabı Öpüştü, Sevgilisinden Ayrıldı

İlgili Postlar

Rol icabı Öpüştü, Sevgilisinden Ayrıldı

Rol icabı Öpüştü, Sevgilisinden Ayrıldı

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ-ŞÜKRAN OVALI

Oyuncu Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız, ‘Şeref Meselesi’ dizisinin setine tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Buldukları her fırsatı birlikte geçiren ikilinin aşkına nazar değdi.

Şükrü Özyıldız’ın ‘Küçük Tatlı Yalancılar’ dizisindeki rol arkadaşı Bensu Soral ile olan sevişme sahnesi, Şükran Ovalı’yı kızdırdı. Sosyal medyada da geniş yankı uyandıran sahnelerin ardından Şükran Ovalı ayrılık kararı aldı.

Birliktelikleriyle magazin gündemini meşgul eden ünlü çiftlerin ayrılık nedenlerini sizin için derledik…

TUĞBA ÖZERK-ALTAN NUH


Şarkıcı Tuğba Özerk ve menajeri Altan Nuh, evlendiklerinden 4 ay sonra boşanma kararı aldı.

Tuğba Özerk, evliliklerinde bir yılı doldurmadıkları için anlaşmalı boşanma davası açamadığını söyledi ve ekledi: “Bu nedenle çekişmeli boşanma davası açtım. Aynı evi paylaşmaya başlayınca aslında birbirimizi tanımadığımızı anladım. Uzun yıllar arkadaşım olan Altan Nuh’la aramızda ruhi, fikri, ekonomik, sosyal, kültürel ve yaşam tarzı bakımından farklılıklar var. Büyük acılar çekiyorum”

Ancak ünlü şarkıcı daha sonra yaptığı açıklamada, “Bunları anlatmaktan üzüntü duyuyorum ama şiddet gördüm. Altan beni dövdü. Benden para saklıyormuş. Bu çok ayıp bir şey. Konser paralarım da Altan’ın hesabına yatıyordu. Bazı ödemelerim aksadı. Sonra bana ‘aa burada para varmış, bende unutma hastalığı var. Söylemeyi unuttum.’ dedi. O an boşanmaya karar verdim” ifadelerini de kullandı.

MURAT DALKILIÇ – MERVE BOLUĞUR


Her seferinde ayrılık iddialarını yalanlayan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç cephesinden kötü haber geldi.  Çift, boşanma kararı aldı.

Ayrılık nedenini de açıklayan Murat Dalkılıç şu ifadeleri kullandı: “Yıllardır büyük bir aşk yaşadığım değerli eşim Merve Boluğur’la uzun zamandır kurtarmaya çalıştığımız evliliğimizi üzülerek noktalama kararı aldık. Sevgi ve saygı çerçevesinde vermiş olduğumuz bu kararımız yüzünden yaşadığımız hassas dönemde herkesin saygıyla yaklaşmasını önemle rica ediyoruz.

“Ayrılma sebebi olarak gösterilen negatif söylemlerin bu olayla hiçbir alakası yoktur, ayrılık kararımız her ilişkide yaşadığımız sorunların evlilik kurumumuza zarar vermeye başlaması sonucu ortaya çıkmıştır. Bana yaşattığı yüzlerce mutlu gün için minnetle teşekkür ederim.”

MUSTAFA CECELİ-SİNEM GEDİK


Mustafa Ceceli’nin, 9 yıllık eşi Sinem Ceceli’den boşandıktan 5 gün sonra Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

“2-3 yıldır evliliğimizin üzerinde bir gerginlik vardı. Bu süreç içinde birkaç kez boşanmamız gündeme geldi. Söz konusu gerginliği bertaraf edemedik. İki insan arasında olabilecek problemlerdi. Birbirimizin tarzlarını beğenmiyor olmamız huzursuzluğuna neden oluyordu. O huzursuzluğu bir türlü aşamadık.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler