Ana SayfaÜnlülerRojda Demirer Genç Oyuncuları Çok Beğeniyor

İlgili Postlar

Rojda Demirer Genç Oyuncuları Çok Beğeniyor

Adı efsane adlı dizi ile yeniden ekranlarda yer almaya başlayan Rojda Demirer, özellikle genç oyunculara verdiği destek ile oldukça takdir topladı.

Türk televizyonlarının sevilen isimlerinden birisi olan Demirer bugüne kadar yer aldığı projelerde başarılı oyunculuğu ile her zaman televizyonun aranan yüzlerden birisi olmayı başardı. Özellikle Kanal D ekranlarında yeni başlayan Adı Efsane dizisinde başrol oyuncularından birisi olan x”Demirer, yeni dizisiyle de dikkat çekiyor.

Yeni Başrolde Dikkat Çekiyor

Özellikle Erdal Beşikçioğlu gibi önemli isimler ile başrolü paylaşan Rojda Demirer, yeni dizisiyle reytinglerin de yükselmesine sağladığı gibi dizideki genç oyunculara verdiği destek Rojda Demirer için en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi.

Geçtiğimiz günlerde dizi projesi ile ilgili açıklamalar yapan Rojda Demirer, bazı işlerin insanı çok daha mutlu ettiğini söylerken Adı Efsane dizisi için de benzer duygular yaşadığını söyledi. Oyuncu kadrosunun yetenekli olduğunu ve genç oyuncuların da dizide olmasının kendisi için mutluluk kattığını söyleyen Rojda Demirer, özellikle sağlanan uyumun reytinglerde de karşılık bulduğunu belirtti.

Gençlere Destek Veriyor!

Özellikle genç kadroya çok önem verdiğini söyleyen başarılı oyuncu, dizide yer alan oyuncuların hepsinin genç yaşta olmasına rağmen çok yetenekli olduğunu ve hepsinin yolunun da çok açık olduğunu ifade etti. Yapılan çalışmalarda her zaman genç oyunculara destek olduklarını da söyleyen ünlü oyuncu, bu açıklamaları ile birlikte sektördeki genç oyunculardan oldukça destek aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler