Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerRecep İvedik 5 Rekor Kırabilir!

İlgili Postlar

Recep İvedik 5 Rekor Kırabilir!

Recep İvedik serisinin son filmi Recep İvedik 5 vizyona girdiği ilk günden itibaren yoğun bir ilgi görüyor.

Türkiye genelindeki pek çok sinema salonunda film kapalı gişe oynarken konu ile ilgili Şahan Gökbakar resmi Instagram hesabı üzerinden değerlendirme yaptı. Recep İvedik 5 için sinema salonlarında uzun kuyruklarının oluştuğu görülürken bu fotoğrafları paylaşan Şahan Gökbakar, tüm seyircilere teşekkür etti.

Herkese Teşekkür Etti!

Bugüne kadarki en başarılı film olması beklenen Recep İvedik 5 şimdiden pek çok rekora ulaşabileceğini de göstermiş durumda. Salonlarda yoğunluk olmasının yanı sıra kişiler filmi izleyebilmek adına uzun süre sırada dahi bekliyor.

Şahan Gökbakar yaptığı değerlendirmede “Gülmeyi, beraberce gülmeyi ve hep gülmeyi diliyorum” şeklinde bir notu da paylaştığı fotoğraf binlerce beğenme aldı.

Türkiye’nin pek çok farklı il ve ilçesinde yer alan sinemalarda gösterilen Recep İvedik 5’in vizyon sonrasında nasıl bir istatistiğe sahip olacağı merak ediliyor. Fakat sadece fragmanın dahi 25 milyon izlendiği Recep İvedik 5 için sinemalardaki mevcut ilgi de göz önünde bulundurulduğunda bugüne kadarki en çok izlenen Recep İvedik serisinin 5. film olması bekleniyor.

Çok Tartışılmıştı

Recep İvedik 5 adlı film özellikle ilk fragmanı yayınlandıktan sonra Türkiye ve Azerbaycan’da oldukça konuşulmuş, tepki görmüştü. Tüm bu yaşanan gelişmeler film için handikap olarak değerlendirilse de şu ana kadar beyazperdede yaşanan olaylar ve seyircilerin ilgisi bu olayların çok fazla etkili olmadığını da gösterdi. Tüm bu yaşanan gelişmeler film için handikap olarak değerlendirilirse de şu ana kadar beyazperdede yaşanan olaylar ve seyircilerin ilgisi bu olayların çok fazla etkili olmadığını gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler