Ana SayfaDizilerRamo Yeni Sezon 3. Fragmanı Yayınlandı! Ramo Sonunda Cihangir Beyle Tanışıyor Mu?

İlgili Postlar

Ramo Yeni Sezon 3. Fragmanı Yayınlandı! Ramo Sonunda Cihangir Beyle Tanışıyor Mu?

Show Tv’nin en iddialı dizileri arasına adını yazdıran Ramo, yeni sezon bölümleriyle çok yakında ekrana gelecek. Ramo dizisi, merakla beklenen yeni bölümleriyle Eylül ayı içerisinde izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yayınlanan son fragmanında; Sibel’in, ihanetine uğradığını düşünen Ramo, hapse düşer ve hapiste de bir çok kişiyle mücadele etmek durumunda kalır. İçindeki ihanet acısı dinmeyen Ramo, hapisten kurtulur. Cihangir’in onu 24 saat içinde öldüreceği haberini alsa da aldırmayıp, o 24 saatin kendisine yeteceğini düşünür. Dizinin yeni sezon 3. fragmanı da yayınlandı. Ramo, sonunda Cihangir beyle tanışıyor mu?

Salı Dizileri 2020

Ramo Sonunda Cihangir Beyle Tanışıyor Mu?

Ramo dizisinin yeni sezonuna usta oyunculardan Olgun Şimşek de dahil oldu. Dizinin yeni sezon 3. fragmanında; Ufak bir pompacılık yapan Ramo’nun namı yürür. Ramo’nun karşısına çıktığı kişi ona eceline mi geldiğini sorar. O ise, hesabı kapatmaya geldiğini söyler. Ramo’nun karşılaştığı kişi Cihangir bey miydi? Sibel, neden Ramo’yu görünce o kadar şaşırdı?

İşte Rano yeni sezon 3. fragmanı…

 

RAMO 11. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Neco, Fatoş’a aşık olduğu için ondan boşanmaya razı olmaz. Hatta, Boz’a bebeğin babasının kendisi olduğunu söyler. Boz’un kafası karışıp Fatoş’a, neden ilk önce hamile olduğunu kendisine söylemediği sorar. Yoksa diye başlayan sorusunu sorunca ise Fatoş’tan tokat yer. Fatoş, Neco’yu bulup ondan bunun hesabını sorar. Ama Neco, ona aşık olduğunu ondan ayrılmak istemediğini söyler.

Fidan ise, Yavuz ile buluşur ve ona onu karısı. kızıyla birlikte yemek yediklerini gördüğünü söyler. Yavuz ise, eşini çok sevdiğini ama onun öldüğünü o gördüğü kadının ise kızının teyzesi olduğunu söyleyince Fidan rahatlar. Mahalleye polis baskını olur. Ramo, Sibel’i arayıp korkmamasını hemen evden çıkıp emniyetli bir yere gitmesini ister.

Sibel, tam kapıdan çıkacakken Neco’yla karşılaşır. Neco, dedesinin kendisine ailenin başına geçip Ramo’yu öldürmesini hatta onu bile öldürmesini istediğini söylar. Sibel’e, arabasının anahtarını verip Ramo’yu da alıp kaçmalarını ister. Neco’ya inanan Sibel, mahalleden çıkmayı başaran Ramo’yu yolda bulur ve kaçmaları gerektiğini söyler.

Sibel’in peşinden gelen arabaya ateş eden Ramo, Sibel’in arabasına binip uzaklaşır. Gittikleri yerde Ramo, neler olduğunu Sibel’e sorar. O da Neco’nun kendisine söylediklerini anlatır. O sırada Süleyman ve adamları çevrelerini sarar.

Ramo 2. Sezon 2. Fragmanı Yayında! Hapisten Çıkan Ramo Ölüme Meydan Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler