Ana SayfaSosyeteRamazan Kaya’dan Önemli Mesajlar!

İlgili Postlar

Ramazan Kaya’dan Önemli Mesajlar!

Saat&Saat’in yönetim kurulu başkanı Ramazan Kaya iş dünyası ve hayatı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Özellikle sektörün en büyük fuarında iki marka sahibi olarak yer alan Kaya yaptığı açıklama ile tüm dikkatleri üzerine topladı. Ramazan Kaya hayallerini gerçeğe dönüştürdüğünü söyledi.

Anlaşma Çok Yaradı!

Fortuna ile bir yıl önce ticari olarak birleşme yaşayan markanın bu süre sonrasında daha hızlı ve etkin bir şekilde piyasada yer almaya başladığını söyleyen Ramazan Kaya, anlaşma sonrasında iki marka için de oldukça farklı bir yolun açıldığını söyledi. Özellikle iki markanın anlaşma önceki süreci yöneticileri tatmin etmezken yaşanan birleşme ile birlikte daha büyük ve etkin bir marka ortaya çıkarıldı.

Fiyatlar Kırıldı

Özellikle marka için yaşanan yeni satın alma sonrasında fiyatlarda ciddi bir değişikliğe gidildi. Eski dönemlerde fiyatların çok fazla olması bu konuda alım gücüne düşürürken yeni dönemde fiyatlarda ciddi bir kırılma ile alım gücü arttırıldı ve ürünlere ulaşılması da kolaylaştırıldı. Ramazan Kaya, yarattığı saat&saat markasının bundan sonraki süreç içerisinde daha fazla uluslararası alanda yer alabilmesi adına çalışacağını söyledi. Bu açıdan şu anda başlangıç düzeyinde olan markanın önümüzdeki dönemlerde dünyanın çok daha fazla bölgesinde ve farklı bölgesinde tanınması ve satışların Türkiye sınırlarını aşması tek hedef durumunda.

Ramazan Kaya yaptığı açıklamalarda karlılığının çok ön planda olmadığını söylerken, bir Türk markasının uluslararası alanda yer almasının kendi adına daha önemli olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler