Ana SayfaDedikoduRafet el Roman Yeni Aşka Mı Yelken Açtı?

İlgili Postlar

Rafet el Roman Yeni Aşka Mı Yelken Açtı?

Son zamanlarda görüntülendiği kadınlarla adından söz ettiren usta şarkıcı Rafet El Roman, çapkınlığıyla gündeme geliyor.

Ünlü şarkıcı bir çok şarkıya ve besteye imza atmışken, güzellere olan düşkünlüğü de gözlerden kaçmıyor. Ünlü şarkıcı Rafet El Roman bu kez Tarabya’da esmer bir güzelle baş başa yemek yedi. Bebek’te yürüyüş yapan ikili daha sonra ünlü popçunun Nişantaşı’nda ki ofisine geçti.  Çapkın şarkıcı Rafet El Roman esmer bir güzelle Tarabya’da baş başa objektiflere yakalandı.

Samimi halleriyle dikkat çeken ikili, çıkışta flaşlar patlayınca soru sorma imkânı vermeden hızla gözden kayboldu. El Roman ve arkadaşı bir süre sonra Bebek’te yürüyüş yaparken tekrar görüntülendi.

Sahil boyu tur atan ikili, muhabirleri fark edince yürüyüşe son verip otomobillerine bindi. Sıkışan trafikte arkadaşı yüzünü saklamaya çalışırken El Roman, “Yanlış olmasın arkadaşlar. Hanımefendi spor arkadaşım olur’’ dedi.

Rafet El Roman ile esmer güzel balıkçıdan birlikte çıktı. Flaşlar patlayınca şaşırdılar. Rafet El Roman hemen açıklama yaparak, “Yanlış anlamayın, spor arkadaşım” dedi. Sonra aracının direksiyonuna geçti, yanına oturan spor arkadaşını da evine bıraktı.

Rafet El Roman geçen günlerde de “Beni son zamanlarda çektiğiniz hanımların hepsi arkadaşım. Birlikte çay, kahve içip sohbet ediyoruz. Ama siz çekince kızlar benimle buluşmaya çekiniyor” demişti ve gülümseyerek uzaklaştı.

Şarkıcı Rafet El Roman 2014’te evlendiği oyuncu Ceren Kaplakarslan’dan Ekim 2016’da boşanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler