Ana SayfaKimdirRachel Araz Kimdir?

İlgili Postlar

Rachel Araz Kimdir?

Dijital İçerik Üreticisi, Blogger ve Modacı olan sosyetik güzel Rachel Araz’ın hayatı çok merak edilmektedir. Rachel Araz nereli? Rachel Araz kaç yaşında? Rachel Araz’ın boyu ve kilosu kaç? gibi soruların cevabını yazının devamında bulabilirsiniz.

Rachel Araz Kimdir?

rachelarazkimdir
 

1988 yılında, Mart ayında dünyaya gelmiştir. Notre Dam Sion Fransız Lisesinden mezun olan Rachel Araz, daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümü’nden mezun olmuştur. Üniversiteden mezun olduktan sonra 5 yıl Beymen’de çalışmıştır. Daha sonra Balenciaga Türkiye’de Marka Temsilciliği, Satın Alma ve Merchandising departmanlarında görev almıştır. Şu anda Sosyal Medya Danışmanlığı, İçerik Editörlüğü yapmaktadır. Aynı zamanda birçok marka ile çalışmasını sürdürmektedir. Rachel Araz, üniversite döneminde bir blog açmıştır, blogunda sevdiği kombinleri, yaptığı tasarımları paylaşmıştır. Sitesini daha sonra E- ticaret olarak aktif hale getiren Araz, açtığı Instagram hesabı ile kısa sürede çok sevilmiş, ciddi bir takipçi sayısına ulaşmıştır.  Instagram hesabını “rachelaraz” olarak bulabilirsiniz.

Rachel Araz’ın Boy ve Kilosu Nedir? 

rachelaraz kimdir

 

34 yaşında olan Rachel Araz’ın boyu 1.70 cm’dir.  Kilosu 56’dır.  Rachel Araz’ın burcu koç burcudur.  Rachel Araz 2016 yılında Santa Farma İlaç Sanayi’nin patronu olan Sami Kiresepi ile dünyaevine girmiştir.  Rachel Araz’ın iki tane çocuğu vardır.

 

 

 

Fenomen Rachel Araz’ın Çalışanlarına Verdiği Maaş Dudak Uçuklattı!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler