Ana SayfaDizilerPuhu TV'nin Fi Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

İlgili Postlar

Puhu TV’nin Fi Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Puhu TV’de yayınlanacak olan özel Fi dizisi için geri sayıma geçildi.

Dünyaca ünlü roman Fi Çi Pi’den esinlenilerek ekranlara getirilecek olan Fi dizisi şimdiden dikkat çekiyor. Başrollerinde Mehmet Günsür, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi ve Serenay Sarıkaya gibi iddialı isimlerin yer alması yeni Fi dizisi için dikkatleri daha fazla çekerken dizinin ilk fragmanı dahi şimdiden konuşulmaya başlandı.

İlk Yerli Dizi PuHu TV’de Yayınlanacak!

Doğuş Grubu tarafından geliştirilen yeni internet platformu PuHu TV’de yayınlanacak olan Fi dizisi aynı zamanda bir ilk olacak. Bugüne kadar sadece gündemdeki dizilerin yayınlandığı platformda şu anda özgün içerik olarak Fi dizisi de yer alacak. Böylece izleyicilere özgün ve sadece PuHu TV’de yayınlanacak bir içerikle karşılayacak olan Doğan Grubu, Fi dizisi için oldukça umutlu.

Dizinin senaryo yazarı Nüket Bıçakçı olurken, diziyi Mert Baykal yönetiyor. Oyuncu kadrosu gibi yapım ekibi kadrosu de oldukça iddialı ve önemli isimlerden oluşuyor.

Fi Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Fi dizisi için en çok merak edilen detaylardan bir tanesi de dizinin ne zaman yayınlanacağı. Yapılan son açıklamalara göre dizinin yayın tarihi 31 Mart. 60 dakikalık bölümler ile dijital platformda yayınlanacak Fi dizisi, 31 Mart tarihi itibari ile ekranlara gelmesinin ardından yayın hayatına da başlamış olacak.

Yayınlanan ilk fragman dizinin bu konuda çok iddialı olduğunu gösterirken özellikle fragmana Serenay Sarıkaya ile Mehmet Günsür’ün sevişme sahnesi damga vurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler