Ana SayfaDedikoduPucca Evi Kırıp Dökmüş!

İlgili Postlar

Pucca Evi Kırıp Dökmüş!

Kirasını ödeyememesi ile gündeme gelen Selen Pınar Işık (Pucca) evi kırıp döküp ayrılmış. İşte ev sahibinin paylaştığı o fotoğraflar..

Pucca olarak tanınan yazar Selen Pınar Işık kirasını ödeyemediği için Türkiye gündeminde yer almıştı. 16 ay boyunca kirasını eksik yatıran ya da hiç ödemediği öğrenilen Pucca’nın evden çıktığı öğrenilirken ev sahibinin paylaşımları sosyal medyaya damga vurdu. Evin sahibi Jale Tuncer, Pucca’nın evden ayrıldıktan sonra yaptığı ziyarette büyük şok yaşadığını duyurdu. sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan ev sahibi Jale Tuncer, Pucca’nın yeni ev sahibine üzüldüğünü söyledi.

Pucca Evi Kırıp Dökmüş!
Pucca Evi Kırıp Dökmüş!

19 Ay Boyunca Kira Vermemiş

Jale Tuncer açıklamasında Pucca’nın 19 ay boyunca kira vermediğini öne sürdü. Kiraların yanı sıra aidatların da ödenmediğini belirten Jale Tuncer, evdeki hasarları tek tek sosyal medyadan duyurdu. Evin kullanılamaz hale geldiğini belirten ev sahibi, tepki dolu açıklamalarda bulundu.

Jale Tuncer, “Çok sevgili Pucca’dan geriye kalanlar. Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum. Fotoğrafların ve videoların evime verdiği zararların hepsini burada paylaşacağım. 19 ay verilmemiş kira, ödenmeyen aidatlar, çalışmayan buzdolabı, kokusundan açılmayan fırın ve bulaşık makinesi, teslim ettiğimiz gibi bırakılmayan dolap kapakları, çıkartılmış prizler, darbe almış kapılar, devre dışı bırakılmış akıllı ev sistemi, sessizce bir özür dilemeden terk edilen ev” dedi.

Jale Tuncer’in sözlerinde hiçbir haber vermeden Pucca’nın ayrıldığını söylemesi dikkatlerden kaçmadı. Konuyla ilgili ise Pucca’dan hiçbir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler