Ana SayfaÜnlülerPsikologa gitmeseydim oyuncu olamayacaktım

İlgili Postlar

Psikologa gitmeseydim oyuncu olamayacaktım

Ekranların sevilen yüzü Hazar Ergüçlü, oyunculuğa nasıl başladığını anlattı. Psikologu sayesinde oyuncu olduğunu ifade eden Ergüçlü, “Psikologa gitmeseydim oyuncu olamayacaktım.” dedi. Detaylar haberimizde…

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü aşkı belgelendi!

Hazar Ergüçlü nasıl oyuncu oldu?

Medcezir dizisinde rol alması ile bir anda yıldızı parlayan genç oyuncu Hazar Ergüçlü, bir dergiye verdiği röportajda oyunculuk kariyerine nasıl adım attığını anlattı.

Hazar Ergüçlü kimdir?

Beni psikolog yönlendirdi

Samimi açıklamalarda bulunan Hazar Ergüçlü, “Üniversiteye kadar kötü bir öğrenciydim. Çünkü bu eğitim sisteminde benim gibi bir tipe matematiği o şekilde öğretemezsin. Tuhaftım onlara göre, yaramazdım. 15 yaşına bastığımda terör estirmeye başladım. ‘Beni fark edin’ çığlığıydı aslında bu. Akıllanayım diye beni psikologa gönderdiler, psikolog da bu deliliğimi savundu. Beni tiyatroya o yönlendirdi. Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’na kaydoldum. Kendimi buldum, resmen kalbim açıldı orada.” dedi.

Hazar Ergüçlü – Onur Ünlü aşkı

Hazar Ergüçlü, yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşıyor. Aşklarını gözlerden uzak yaşayan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu’nda bir takside birlikte görüntülendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler