Ana SayfaDünyaPriyanka Chopra "Yönetmen Göğüs Estetiği Yaptırmamı İstedi"

İlgili Postlar

Priyanka Chopra “Yönetmen Göğüs Estetiği Yaptırmamı İstedi”

Ünlü oyuncu Priyanka Chopra, 2000 yılında Dünya Güzeli seçildikten sonra kariyerine başlarken bir yönetmenin kendisine göğüs estetiği yaptırmasını ve vücut oranlarını sabitlemesini tavsiye ettiğini açıkladı. Detaylar haberimizin devamında…

Priyanka Chopra kimdir?

Yönetmenin İlginç İsteği

Hint asıllı İngiliz oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Priyanka Chopra ile şarkıcı Nick Jonas, 2018 yılında hayatını birleştirmişti. 2000 yılında Dünya Güzeli seçilen ve oyuncu olarak kariyerine başlayan Chopra, yıllar önce bir film yönetmeni ile arasında geçen ilginç diyalogu anlattı.

Yönetmen Beni İnceledi ve Oyuncu Olmak İçin Vücut Orantımı Sabitlememi İstedi

Chopra, kitabında şu ifadelere yer verdi: Birkaç dakikalık kısa konuşmadan sonra yönetmen bana onun için ayağa kalkıp, dönmemi söyledi. Dediğini yaptım. Uzun ve sert bir şekilde bana baktı, beni değerlendirdi ve sonra bir göğüs estetiği yaptırmamı, çenemi düzeltmemi ve popomu biraz daha büyütmemi önerdi. Oyuncu olmak istiyorsam, oranlarımın sabitlenmesi gerektiğini söyledi ve Los Angeles’ta beni gönderebileceği harika bir doktor olduğunu söyledi. O zamanki menajerim bu değerlendirmeye katıldığını dile getirdi.

Yönetmenin ofisinden şaşkın ve küçük hissederek ayrıldım” diyen ünlü oyuncu, “Vücut oranlarım sabitlenmediği sürece başarılı olamayacağım konusunda haklı mıydı? Medyadaki ve sektördeki diğer kişilerin benden nasıl ‘esmer’ ve ‘farklı görünümlü’ olarak bahsettiklerini düşündüm ve sonuçta bu iş için biçilmiş kaftan mıyım diye merak ettim” ifadelerini kullandı.

Bu tavsiyeyi dinlemediğini ifade eden Priyanka Chopra, kısa süre sonra menajeriyle yollarını ayırdığını açıkladı.

Başına gelen durumun sektörde ‘normal’ olarak görüldüğünü ve gelecekteki kariyeri için sessiz kalmaya teşvik edildiğini söyleyen oyuncu, şunları söyledi:

Hiçbir zaman kendimi savunacak cesaretim olmadı ve aslında bunu itiraf ettim. ‘Baş belası olma, sektörde yenisin, sorun yaratan veya birlikte çalışmanın kolay olmadığı biri itibarı yaratma’ denildi hep.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler