Ana SayfaKimdirPoyraz Sakuçoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Poyraz Sakuçoğlu Kimdir?

Eliz Sokuçuoğlu’nun kardeşi Poyraz Sakuçoğlu kimdir? Poyraz Sakuçoğlu kaç yaşında? Poyraz Sakuçoğlu aslen nereli? Poyraz Sakuçoğlu hangi burç? Poyraz Sakuçoğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Poyraz Sakuçoğlu Kaç Yaşında? Poyraz Sakuçoğlu Aslen Nereli? Poyraz Sakuçoğlu Hangi Burç?

Poyraz Sakuçoğlu 1 Ocak, 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Poyraz Sakuçoğlu, Oğlak burcudur.

Poyraz Sakuçoğlu Kimdir?

Poyraz Sakuçoğlu, Murat Boz‘un 2008 yılında evlenip 2012 yılında boşandığı eski eşi Eliz Sakuçoğlu‘nun kardeşidir.

Duygu Sakuçoğlu ameliyatla cinsiyet değiştirerek erkek oldu ve ismini ise Poyraz Sakuçoğlu olarak değiştirdi. Geçirdiği operasyonlardan sonra hormon tedavisi gören Poyraz Sakuçoğlu en büyük desteği ablasından görmüştür. Cinsiyet değiştirme ameliyatının ardından açıklama yapan Poyraz Sakuçoğlu “Bir yıl önce bugün her zaman yaşamak istediğim hayatı yaşamak için bir karar aldım. Bu da cinsiyetimi değiştirmek demekti. Bu tarz değişiklikler başka türlü yaşayamamaktan dolayı yüzleşmekten geldi. Son 12 ay içimi dışımla aynı hale getirmekle geçti. Erkek olarak hikayem her zaman içimde olan ve süregelen bir durumdu ama şimdi gerçek cinsiyetimi yaşayabiliyorum. Bu taze bir başlangıç. Hayatımdaki yeni bölüm yazılmayı bekliyor. Yeni sorular sorulacak, benimsenecek ve sevilecek. Yanıtlar keşfedilmeye devam edecek ve bu değişim sürecinde kendini keşfetmek ve keyif almak olacak” demişti.

Duygu Sakuçoğlu Instagram’daki ismini de Poyraz Duygu Sakuçoğlu olarak değiştirdi.

Ablası Eliz Sakuçoğlu ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Dünyaya yeniden gelecek olsaydım; Allah’ımdan yine aynı anneyi, yine aynı babayı ve yine aynı kardeşi dilerdim” mesajı verdi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler