Ana SayfaDizilerPoyraz Karayel 80. Bölüm Fragmanı Çok Heyecanlı!

İlgili Postlar

Poyraz Karayel 80. Bölüm Fragmanı Çok Heyecanlı!

Poyraz Karayel 80. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Poyraz Karayel finale doğru yaklaşırken 80. bölümde artık olayların giderek çözüldüğü görülüyor.

Özellikle 82. bölümüyle final yapacak olan dizi, ekranlara veda edecek ve son üç bölümde olaylar giderek netleşecek. Karakterler daha sakin ve sorunlardan uzak bir yaşama için mücadele verse de yine her şey planlandığı gibi gitmeyecek.

Poyraz Karayel 80. Bölüm Fragmanı Neler Anlatıyor?

Poyraz Karayel 80. bölüm fragmanı Kanal D tarafından paylaşıldıktan sonra yeni bölümde yaşanacaklar ve merak edilen detaylar öğrenildi. Özellikle Poyraz Karayel 80. bölüm fragmanı için söylenebilecek ilk detay, başlangıç aşamalarında aksiyonun oldukça artacağı.

Poyraz’ın oğlunun kaçırılması ve yaşam tehlikesi atlatması üzerine intikam almak isteyen Poyraz ve ekibi yaşanan tüm olayların sorumlularını bularak tek tek intikam alacak. Arkadaşları ile birlikte baskın yapan Poyraz, intikamını alacağı gibi özel grubunda tek tek çözülmesini sağlayacak.

Poyraz Karayel 80. Bölüm Fragmanı Dikkat Çekiyor!

Yeni yayınlanan fragmanda bu anlar detaylı bir şekilde paylaşılırken yine engeller her zamanki gibi Poyraz’ın önüne çıkacak. Dizide dikkat çekecek diğer anlar ise Savaş ile Bahri arasındaki yaşanacak olaylar. Özellikle Bahri ile silah kaçakçılığı yapmak için ona gizlice yakınlaşan Savaş, bu konuda Bahri’nin desteğini almaya çalışacak. Fakat Nevra’dan uzaklaşmak isteyen Savaş, bu konuda çeşitli sorunlar yaşayacak. Aynı zamanda Savaş abisinin katilinin kim olduğunu öğrendikten sonra Bahri için farklı planlar yapmaya başlayacak. Tüm bu aşamalarda ise her ne kadar karakterler sakin bir yaşama ulaşmak istese de sorunlar onların peşini bir türlü bırakmayacak.

İntikam Yemini Etti!

Yeni bölümde çocuğu ve eşi için kötü planlar yapan ve onları kaçıran kişilerden intikam alma yemini eden Poyraz, bu konuda hiçbir kuşku duyma ve tüm gücüyle bu işi yapanların peşine düşer. Savaşın yeniden başlayacağı 80. bölüm dizinin çok daha heyecanlı hale gelmesini sağlayacak.Finale doğru adım adım yaklaşılan dizide, olayların çözülmesi ve mutlu bir son ile dizinin bitirilmesi bekleniyor.

Kanal D tarafından yayınlanan Poyraz Karayel 80. bölüm fragmanı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=LsGT45LHIu0

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler