Ana SayfaKimdirPınar Aydınlar Kimdir?

İlgili Postlar

Pınar Aydınlar Kimdir?

Bir süredir Almanya’da yaşayan Pınar Aydınlar uzun bir süre sonra yurda döndü ve dönüşü büyük olay yarattı. Pınar Aydınlar kimdir? Pınar Aydınlar kaç yaşında? Pınar Aydınlar kiminle evli? Pınar Aydınlar kimin gelini? Pınar Aydınlar siyasi kariyeri, Pınar Aydınlar özel yaşamı kısacası Pınar Aydınlar biyografisi haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Pınar Aydınlar Kaç Yaşında?

Pınar Aydınlar 12 Şubat 1979 tarihinde İstanbul’da doğdu, şu an 39 yaşındadır.

Pınar Aydınlar Kimdir?

Henüz daha 13 yaşında bağlama kursuyla müzikle tanıştı. Geçen 4 sene sonrasında 17 yaşından itibaren farklı derneklerde ve halk eğitim merkezlerinde eğitmen sıfatıyla görev aldı. Müziğe olan ilgisini pekiştirmek için kariyeri doğrultusunda 1995 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu ve hedeflediği kariyere doğru ilk adımını atmış oldu.

Mezun olduktan sonra profesyonel müzik hayatına adım atması da uzun sürmedi. Müzik kariyerinin gelişmesiyle birlikte bir süre sonra  sol görüşlü günlük bir gazetede yazılar yazmaya başlayan Pınar Aydınlar, 2011’de Devrimden Sonra isimli bir filmde rol almıştır.

Pınar Aydınlar Siyasi Kariyeri

Sol bir görüşe sahip olan Pınar Aydınlar, 25 Mart 2009 tarihinde Tunceli Kışla Meydanı’nda gerçekleştirilen bir mitingde söylediği aşırı sözler sebebiyle hakkında 2 yıl hapis istemiyle dava açılmıştır.

Öte yandan 2014 yerel seçimlerinde de HDP’den katılarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi eşbaşkan adayı olmuştur.

Pınar Aydınlar Albümleri

  • Türkü Söylemek Lazım
  • Kırmızı Gül
  • Mavi Bir Düş

Pınar Aydınlar Özel yaşamı

Pınar Aydınlar, 2002 yılında Ariğ Sağ’ın oğlu Tolga Sağ ile hayatını birleştirdi ve bu evlilikten Turna ve Toprak isimli ikiz çocukları dünyaya geldi. Evliliklerinin üzerinde 9 yıl geçtikten sonra çift 2011 yılında boşanmışlardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler