Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ'un 25 yıl önceki halini görenler şoke oldu, tanıyamadı!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’un 25 yıl önceki halini görenler şoke oldu, tanıyamadı!

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından 25 yıl öncesine ait fotoğrafını paylaştı. Altuğ’un bu halini görenler tanıyamadı. Fotoğrafı görenler, “Şimdiki haliyle hiç alakası yok” yorumunu yaptı. İşte detaylar…

Son zamanlarda sık sık eşi Yağmur Atacan ile aralarındaki yaş farkına yapılan eleştiriler ile gündeme gelen 42 yaşındaki güzel oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabı üzerinden 25 yıl öncesine ait bir fotoğrafını paylaştı. Şimdiki hali ile hiç alakası olmayan fotoğrafı gören takipçileri, güzel oyuncuyu tanıyamadı.

Pınar Altuğ’un, “Geçen haftadan beri bekliyorum bu fotoğrafı yayınlamak için. 1992’den kalma bir fotoğraf” notu ile tbt yaptığı fotoğrafını görenler, birçok estetik ameliyat geçirdiği için çok değiştiğini söyleyerek “Şimdiki haliyle alakası yok” diye yorumlarda bulundular.

İşte Pınar Altuğ’un liseli yıllarında çekilmiş olan 1992 yılından kalma fotoğrafı…

Pınar Altuğ, sık sık eşi Yağmur Atacan ile aralarındaki yaş farkı konusunda yapılan eleştiriler ile magazin gündemine geliyor. Güzel oyuncu, yapılan eleştirilere kulak asmayarak mutlu bir evlilik sürüyor. Evliliklerinden bir de kızları dünyaya geldi.

Pınar Altuğ kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler