Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ'dan Takipçisinin "Utanmadın mı?" Sorusuna Şok Cevap!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan Takipçisinin “Utanmadın mı?” Sorusuna Şok Cevap!

Kanal D’nin fenomen dizisi haline gelen  ‘Çocuklar Duymasın’ dizisindeki başrol karakteriyle, ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu’ ödülüne layık görülen Pınar Altuğ Atacan, kendisini eleştiren takipçisine öyle bir yanıt verdiki, magazin haberleri‘ne bomba gibi düştü, detaylar Haberimizde..

Pınar Altuğ, kızının çocuk parkında oynarken başına gelen istismar girişimini anlattı!

Pınar Altuğ’dan Takipçisinin “Utanmadın mı?” Sorusuna Şok Cevap!

Kanal D ekranlarının ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin yıldız oyuncusu Pınar Altuğ Atacan, gündemde düşmüyor. Ekranların sevilerek izlenen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’ da canlandırdığı ‘Meltem’ karakteriyle binlerce kişi tarafından başarılı oyunculuğu ile beğenilen Pınar Altuğ Atacan’a, önceki gün Zorlu PSM’de yapılan Altın Kelebek’te ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu’ ödülü takdim edilmişti. Instagram hesabından tebrik mesajlarını kabel eden, Pınar Altuğ’a, bir takipçisi  “Ödülü alırken utanmadınız mı?” ifadeleriyle çok sert bir eleştiri yazdı.

Pınar Altuğ kimdir ?

Yoruma Sinirlenen Pınar Altuğ, Takipçisine Şu Yanıtı Verdi;

“Utanmak! 17 senedir siz beğenseniz de beğenmeseniz de Türkiye’nin en kıymetli dizilerinden birinde rol alıyorum ben bununla gurur duyarım.” ifadeleriyle takipçisine adeta ayar verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler