Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ, Vatan Şaşmaz'ı ölüm yıl dönümünde andı!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz’ı ölüm yıl dönümünde andı!

Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz’ı ölüm yıl dönümünde andı! Geçtiğimiz yıl cinayete kurban giden merhum oyuncu Vatan Şaşmaz, rol arkadaşı Pınar Altuğ tarafından unutulmadı. Altuğ, Vatan Şaşmaz’ı duygusal bir paylaşım ile andı. Detaylar haberimizde…

Vatan Şaşmaz 1. ölüm yıl dönümünde anıyoruz! Vatan Şaşmaz ne zaman, nasıl öldürüldü?

Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz’ı unutmadı

Geçen yıl 27 Ağusots günü İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürülerek cinayete kurban ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz, ölümünün birinci yıl dönümünde unutulmadı. Vatan Şaşmaz’ı anan Pınar Altuğ oldu. Altuğ, Çocuklar Duymasın dizisinde yıllarca birlikte rol aldığı arkadaşı Vatan Şaşmaz’ı sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşım ile andı.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Pınar Altuğ’un, Vatan Şaşmaz paylaşımı

Sosyal medya hesabından Vatan Şaşmaz ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ, paylaşımına “Seni hep o gülen gözlerinle hatırlayacağım” notunu düştü.

Vatan Şaşmaz’ı Öldüren Filiz Aker Kimdir?

Vatan Şaşmaz, henüz 43 yaşındayken 27 Ağustos 2017 günü İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir otel odasında bir dönem aşk yaşadığı eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürülmüştü. Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra aynı silahla kendi başına ateş aldı ve intihar etti. Filiz Aker’in de ölümü ile Vatan Şaşmaz cinayeti bir sır olarak kaldı.

Ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz, ölümünün birinci yıl dönümünde hasret ve rahmetle anılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler