Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ-Tamer Karadağlı Çocuklar Duymasın'dan sonra yeniden bir arada!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ-Tamer Karadağlı Çocuklar Duymasın’dan sonra yeniden bir arada!

Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın isimli dizinin iki yıldız ismi Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ yeniden bir araya geliyor. Ekranların sevilen ikilisi, detaylar önümüzdeki Ağustos ayında netleşecek bir proje ile yine birlikte ekranda olacak. Detaylar haberimizde…

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı, çocuklar Duymasın’in ardından ilk kez yeniden bir araya geliyor. İkili bu defa, Haluk ve Meltem karakterleriyle bir sit-com ile ekranlara gelecek.

Akşam’ın haberine göre; ünlü oyuncular Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı Meltem ve Haluk karakterleri ile tıpkı 1 Kadın & 1 Erkek isimli sit-com dizide olduğu gibi sadece iki karakter olarak rol alacak. Sit-com diziyi, Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı Birol Güven yapacak. Dizinin ismi, yayınlanacağı kanal ve tarihi gibi detaylarının Ağustos ayında belli olacağı hazırlıkları devam ediyor. Yeni sit-com dizinin önümüzdeki Eylül ayında yayınlanmaya başlaması planlanıyor.

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ, yıllar önce Çocuklar Duymasın isimli dizide Meltem ve Haluk karakterleri ile gönüllülerde taht kurmuştu. 2013-2014 yılları arasında yeniden yayınlanmıştı, ancak eskisi kadar ilgi görmemişti.

Tamer Karadağlı kimdir?

Pınar Altuğ kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler