Ana SayfaKimdirPınar Akın Kimdir?

İlgili Postlar

Pınar Akın Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde  müzik kariyerinin 3.Single teklisi olan Son El’i piyasaya çıkaran Pınar Akın Kimdir?  Pınar Akın Ne Zaman Doğdu? Pınar Akın Nerede Doğdu? Pınar Akın Kaç Yaşında? Pınar Akın Aslen Nereli? Pınar Akın Hangi Burç? Modacı, youtuber, şarkıcı ve oyuncu

Pınar Akın Ne Zaman Doğdu? Pınar Akın Nerede Doğdu? Pınar Akın Kaç Yaşında?

30.09.1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Pınar Akın, şu an 23 yaşındadır.

Pınar Akın Aslen Nereli? Pınar Akın Hangi Burç? 

Aslen uşaklı olan Pınar Akın, Terazi burcudur.

Pınar Akın Kimdir?

Ünlü sanatçı ve oyuncu Feride Hilal Akın’ın ablası olan Pınar Akın, Glamorous Celebrity Management Agency – GCMO oyunculuk ajansına bağlı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Pınar Akın, profesyonel müzik kariyerine ünlü müzisyen Melis Sökmen’den vokal dersleri alarak başladı. Çocukluğundan bu yana ünlü sanatçılar Kayahan ve Nilüfer hayranı olan Pınar Akın, Çeşitli yerlerde profesyonel olarak sahne çalışmaları yaparak bu ikilinin şarkılarını devamlı seslendirdi.

İlk single çalışması olan Sükunet’i isimli tekli’yi geçtiğimiz yıl piyasaya çıkaran Pınar Akın, aynı yıl ikinci single çalışması olan Şahane isimli teklisini piyasaya sürerek müzik otoriterlerinden tam not aldıktan sonra sosyal medya ve paylaşım platformlarında büyük beğeni topladı. Son olarak ise bu yıl 3.Single çalışması olan Son El’i sevenlerin beğenisine sundu.

Aynı zamanda moda tasarımcısı olan Pınar Akın, Youtuber olarak ise 21 Aralık 2017 senesinde internet dünyasında yer almaya başlamıştır. Çok kısa sürede binlerce aboneye ulaşmıştır.

Pınar Akın’ın Single Çalışmaları;

  • Sükunet – ( 1.Single – 12  Haziran 2019 )
  • Şahana – ( 2.Single – 20.12.2019)
  • Son El – ( 3.Single – 23 Eylül 2020 )

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler