Ana SayfaÜnlülerPelin Akil ve Anıl Altan sokak ortasında birbirine girdi!

İlgili Postlar

Pelin Akil ve Anıl Altan sokak ortasında birbirine girdi!

Pelin Akil Altan ve Anıl Altan sokak ortasında birbirine girdi! İki ünlü oyuncu ve ünlüler camiasında aşkları ve mutlulukları ile örnek gösterilen çift Pelin Akil Altan ve Anıl Altan, sokak ortasında kavgaya tutuştu. Ünlü çift, etraftaki meraklı bakışlara aldırmadan birbirine girdi. Pelin Akil Altan ve Anıl Altan neden kavga etti? Büyük aşk bitti mi? Kavganın detayları haberimizde…

Pelin Akil ve eşi Anıl Altan’dan romantik yıldönümü kutlaması

Pelin Alkil Altan ve Anıl Altan kavga etti

Her ikisi de birbirinden ünlü birer oyuncu olan Pelin Akil Altan ve Anıl Altan çifti nazara mı geldi? Her daim birbirlerine duydukları aşkı yansıtan, ünlüler camiasının örnek çiftlerinden biri olarak gösterilen Altan çifti, sokak ortasında kavga etti. Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu, teve2 ekranlarında yayınlanan ‘2. Sayfa’ programının haberine göre; Bağdat Caddesi’nde bir kafeye giden çift, herkesin gözü önünde birbirine girdi. Etraftan alınan duyumlar neticesinde iddialara göre; Pelin Akil Altan’ın eşi Anıl Altan’a, ‘Sus artık konuşma’ diye bağırdığı, Anıl Altan’ın da eşi Pelin Akil Altan’a ‘ Sakin ol, her şey geçecek’ diye yanıt verdiği duyuldu.

Pelin Akil Altan kimdir?

Mekanı terk etti

Pelin Akil Altan’ın, kavganın ardından kafeyi terk ettiği, Anıl Altan’ın kafede kaldığı ve yarım saat kadar masada yalnız başına oturduğu iddia edildi.

Anıl Altan Kimdir?

Anıl Altan’dan eşi Pelin Akil Altan’a güzel sözler

Birbirlerine olan aşklarını sık sık ifade eden Pelin Akil Altan ve Anıl Altan çiftinin geçtiğimiz haftalarda evlilik yıl dönümüydü. Anıl Altan, eşi Pelin Akil Altan için sosyal medya hesabından “Zaman seninle durmuş ve senden sonra çokta önemli olmasa da Dünya da seninle geçirdiğim insanlığın kullandığı zaman birimine göre 5. Senemiz ama seninle her anımız yeni,heyecanlı…geride kalan bir şey yok hep kattıklarımız,birbirimizden öğrendiklerimiz,beraber büyüdüğümüz,güldüğümüz ve kalbimizin birlikte attığı nice 5 senelere güzel karıcığım.” şeklinde duygusal bir paylaşım yapmıştı.

Her ikisi de birbirinden ünlü birer oyuncu olan Pelin Akil Altan ve Anıl Altan çifti nazara mı geldi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler