Ana SayfaÜnlülerPeker Açıkalın'dan, Nikahsız Baba İddialarına Kapak Yanıt!

İlgili Postlar

Peker Açıkalın’dan, Nikahsız Baba İddialarına Kapak Yanıt!

Oyuncu Çiğdem Koç ile olan birlikteliğinden üçüncü defa baba olma heyecanı yaşayan Ünlü oyuncu Peker Akalın, evlilik dışı çocuk sahibi olduğu iddialarına verdiği yanıt sosyal medyayı salladı. Yetenekli oyuncunun cevapı ve tüm detaylar Haberimizde..

Herkesi şaşırtan son! Peker Açıkalın Ivana Sert’e motor demişti!

Peker Açıkalın, Nikahsız Baba İddialarına Jet Yanıt Verdi!

Türkiyenin en yetenekli ve sevilen oyuncuları arasında olan Peker Açıkalın, oyuncu Çiğdem Koç ile olan beraberliğinden üçüncü defa baba olduğunu daha önceden duyurmuştu. Sonrasında ünlü oyuncunun, sosyal medya kullanıcıları tarafından Nikahsız baba oldun şeklindeki eleştirilere topluca yanıtı gecikmedi. Usta oyuncu Peker Açıkalın sosyal medya profilinden oyuncu Çiğdem Koç ile evliliğinin belgesi olan nikah cüzdanını paylaşarak eleştirilere kapak niteliğinde cevaplamış oldu.

Peker Açıkalın Kimdir?

Peker Açıkalın'dan 'çocuk' eleştirilerine yanıt - <a href=Magazin haberleri” />

Peker Açıkalın: “Bir Yastıkta Kocamak Üzere… İnşallah”

Usta oyuncu Peker Açıkaln; Nikahsız çocuk yapmaları iddialarına sosyal medya hesab sayfasından; “Duyanlar ve duymayanlara, meraklılarına, tüm sülaleme, inanmayanlara… Çiğdem Koç Hanım ile evlendiğimizin, evlilik cüzdanının resmî resmidir… Uğuru kaçmasın diye şimdi paylaştık. Bir yastıkta kocamak üzere… İnşallah. Oğlumuz bile var, tosun gibi maşallah!” mesajını yazarak evlilik fotoğrafını paylaştı.

İşte Peker Açıkalın’ın Evlilik Paylaşımı;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler