Ana SayfaVideoPazarlama videoları oluşturabileceğiniz en iyi video düzenleme programları

İlgili Postlar

Pazarlama videoları oluşturabileceğiniz en iyi video düzenleme programları

İster büyük bir şirket, ister büyüyen bir marka olun, iş geliştirmede videoların önemini göz ardı edemezsiniz. Çoğu insan, internet kullanıcıları olarak büyüleyici video materyallerini izlemek için saatler harcar.

Yapılan bir araştırmaya göre videolar, görsel ve işitsel duyularla ilgilendikleri için izleyiciler tarafından daha iyi kabul görüyor. Psikologlar, video materyalinin tutulmasının diğer tüm medyalardan önemli ölçüde daha fazla olduğunu onaylıyor.

Çoğu şirket bunu yapıyor ve videoları pazarlama planlarında kullanıyor. Sonuç olarak, rekabet önemlidir. İşletmenizi doğru bir şekilde temsil eden ilgi çekici filmler üretmek istiyorsanız en iyi video düzenleme programını kullanmanız gerekir.

Bu sayede mallarınızı mümkün olan en iyi şekilde pazarlamak ve güçlü bir eylem çağrısı yapmak için içeriğinizi düzenleyebilirsiniz. Bu yazıda, işletmenizi pazarlarken görsel içerik oluşturmak için kullanabileceğiniz en iyi yedi video düzenleme programından bahsedeceğiz.

En iyi video düzenleme programları

  1. Animoto

Animoto
en iyi video düzenleme programları

Animoto, video düzenlemenin inceliklerini öğrenmek için en iyi araçtır. Bu programı ilk kez kullanıyorsanız, adım adım bir eğitim ile karşılanacaksınız. Bu şekilde araca alışmanız sizin için daha kolay olacaktır.

Animoto, geçmişte içerik oluşturucuların yalnızca 16:9 formatında filmler yapmalarını sağladı. Ancak, en yeni yeteneklerin eklenmesiyle artık kare filmler de yapabilirsiniz.

Animoto’nun birincil programı animasyonlu video içeriği oluşturma yeteneğidir. Bu programda 60 film şablonu ve bir müzik koleksiyonu bulacaksınız. Animoto ile oluşturduğunuz tüm filmleri 360p, 480p, 720p ve 1080p formatlarında indirebilirsiniz.

  1. InVideo

invideo

Minimum çabayla profesyonel düzeyde filmler oluşturmaya hevesliyseniz, InVideo belki de en iyi çözümdür. Araç, 4.000’den fazla video şablonundan ve 3 milyondan fazla medya klibinden oluşan kapsamlı bir kitaplık sunar.

Bunun yanı sıra, bu bulut tabanlı video oluşturucuda vektör şekilleri, çıkartmalar, maskeler vb. gibi bir dizi ilginç bileşen keşfedeceksiniz. InVideo, dikey, geniş ve kare video biçimleri desteğiyle birlikte gelir. Platformda 70’den fazla dilde içerik oluşturabilirsiniz.

InVideo, iş arkadaşlarınız için önizleme bağlantıları oluşturmanıza olanak tanıyan en iyi ortak video düzenleme programlarından biridir. Birçok ekip üyesi bir proje üzerinde çalışabilir ve değişiklikler gerçek zamanlı olarak saklanır. Bu uygulamayı kullanarak düzenlediğiniz videolar doğrudan YouTube, Twitter ve Facebook gibi sitelere yüklenebilir.

  1. Flyer

flayer

Oldukça sıra dışı bir video düzenleme aracı olan Flyer, genç şirketler için tercih edilen bir seçenek. Bu basit aracı kullanmak için kayıt olmanız ve sağlanan şablonlar arasından seçim yapmanız gerekir. Flyer, aralarından seçim yapabileceğiniz en iyi gösterişli ve kullanıma hazır temalardan bazılarını sunar.

Flyer’ın medya kitaplığı seçeneklerle sınırlıdır ve büyük video klipleri olan uygulamalar için bu aracı öneriyoruz. Flyer’da tanıtım materyali oluştururken kare, dikey ve yatay formatları seçme olanağına sahip olacaksınız.

Düzenlenen filmleri 1080p HD veya SD kalitesinde dışa aktarabilirsiniz. Flyer, video giriş ve çıkış formatlarını destekler ve bu nedenle video prodüksiyon sürecini basitleştirir.

  1. Renderforest

renderforest

Renderforest, eğitici videolar aracılığıyla bir aracı kullanmayı öğrenmek isteyen acemiler için en iyi seçenektir. Renderforest, iyi bir telif ücretsiz kitaplık sunarken, yalnızca premium üyeler tarafından erişilebilir.

Renderforest, yazı tiplerini ve stili değiştirmenize ve marka renklerini video içeriğinize entegre etmenize olanak tanır. Bu programın birincil zayıflığı, sıfırdan video üretememesidir.

  1. Adobe Spark

Adobe Spark

Adobe Spark, benzersiz görseller ve filmler oluşturmak için gelişmiş bir araçtır. Benzersiz video içeriği üretmek istiyorsanız Adobe Spark ideal seçenektir. Araç, kapsamlı kişiselleştirme işlevlerine erişim sağlarken, filmler yalnızca 30 saniyeye kadar oluşturulabilir.

Pazarlama videolarınızı oluştururken yatay modda çalışabilir veya kare versiyona geçebilirsiniz. Adobe Spark, Adobe Cloud ile bağlantılıdır ve Adobe Stock materyaline ücretsiz olarak erişmenizi sağlar.

Video düzenlemede öncü olan Adobe’nin medya koleksiyonu, diğer araçların çoğundan daha yapılandırılmıştır. Koleksiyondaki klipler yine de normal filigranla sağlanır.

  1. Kizoa

Kizoa

Video düzenlemenizde temel içerik üretimine odaklanmanız gerekiyorsa, Kizoa favori seçeneğiniz olabilir. Ücretsiz sürüm resimlere, müziğe ve şablona erişmenize, premium malzemeye erişmenize izin verirken, premium planlara yükseltmeniz gerekir.

Bu araç, yönlere karar vermek için bir dizi seçenek sunar ve videolar çeşitli en-boy oranlarında ve biçimlerde oluşturulabilir. Yazı tipi seçenekleri sınırlı gibi görünse de, araca birçok sıra dışı yazı tipi alternatifi dahildir.

Kizoa, hızlı video reprodüksiyonları ve tüm video işleme işlemi sırasında değişikliklerinize tanık olma fırsatı sunar. Gelişmiş renk örnekleri, video düzenleme işinizde size daha fazla kalite kontrolü sağlar.

  1. Wave.Video

Wave Video

Wave.video önceden düzenleme uzmanlığı olmadan mükemmel videolar üretmek isteyen küçük şirketlere, hevesli blog yazarlarına ve bilgili sosyal medya uzmanlarına odaklanır. Arayüz kolaydır ve stok kitaplığında 400 milyondan fazla klip vardır.

Kaydedilmiş klipleriniz yetersiz kalsa bile bu şekilde yüksek kaliteli malzeme üretebilirsiniz. Wave.video, tüm sosyal medya video gereksinimlerine uyması için 30’dan fazla video formatını ve en boy oranını destekler.

Örneğin bir videoyu düzenlemek ve filmi çeşitli sosyal medya sitelerinde yayınlamak istiyorsanız Wave.video’ya bilgilerinizi kaydedebilirsiniz. Özel logolar ve yazı tipleri yüklemenizi sağlayan birkaç programdan biridir. Yazı tipinizi, logolarınızı, özel renklerinizi ve şablonlarınızı, tekrarlanan promosyon malzemesi oluşturma gereksinimleriniz için kullanmak üzere saklayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler