Ana SayfaDizilerPayitaht Abdülhamid yurt dışında yoğun ilgi ilgi karşılandı!

İlgili Postlar

Payitaht Abdülhamid yurt dışında yoğun ilgi ilgi karşılandı!

TRT1’in fenomen dizilerinden Payitaht Abdülhamid, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamid’in yeni sezonda yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Payitaht Abdülhamid dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal, dizinin Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da gördüğü ilgiye ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte Detaylar…

Payitaht Abdülhamid’in Kadrosuna Yeni Oyuncu Sürprizi!

Es Film imzalı dönem dizisinin kadrosuna birbirinden güçlü oyuncular katılmaya devam ediyor…

Sürükleyici konusuyla dikkat çeken Es Film imzalı dönem dizisinin kadrosuna birbirinden güçlü oyuncular katılmaya devam ediyor. Payitaht Abdülhamid dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal, dizinin Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da gördüğü ilgiye ilişkin açıklamalarda bulunu. Bülent İnal, “Biz Payitaht Abdülhamid dizisinin oralarda (Doha) da bu kadar izlendiğinin farkında değildik. Farklı Arap ülkelerinden de aynı sevgiyi görüyoruz, sosyal medya üzerinden. Abdülhamid hayranlığı, sevgisi ve dizinin hayranları gün geçtikçe çoğalıyor” dedi…Dizinin yönetmeni Emre Konuk yurt dışında gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getirerek, “Biz tabii çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz ve cuma günü de yayını izliyoruz. Dünyada neler oluyor, çok fikrimiz olmuyor. Oyuncularımız yurt dışına gittiğinde, onlara gösterilen ilgi ve bize gelen mesajlardan anlıyoruz ki sadece bu ülke topraklarında değil, bütün dünyaya yayılmış ve ses getirmiş bir iş yapmışız. Gurur duyuyoruz tabii.” ifadelerini kullandı.

4 Ocak 2019 reyting sonuçları açıklandı! Arka Sokaklar mı? Payitaht Abdülhamid mi?

Bülent İnal, son olarak Katar’ın başkenti Doha’daki bir film festivaline gittiklerini belirtti…

Dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal, son olarak Katar’ın başkenti Doha’daki bir film festivaline gittiklerini belirterek, “Çok güzel tepkiler vardı. Biz Payitaht Abdülhamid dizisinin oralarda (Doha) da bu kadar izlendiğinin farkında değildik. Orada, Youtube ya da sosyal medya üzerinden aynı gün, anında çevrilip yayınlanıyormuş. Büyük bir sevgiyle karşıladılar bizi. Farklı Arap ülkelerinden de aynı sevgiyi görüyoruz, sosyal medya üzerinden. Abdülhamid hayranlığı, sevgisi ve dizinin hayranları gün geçtikçe çoğalıyor. Biz aynı şekilde, aynı ciddiyetle ve aynı sevgiyle işimizi yapmaya devam ediyoruz. İnşallah böyle devam ederiz.” diye konuştu.

Sedef Avcı Payitaht Abdülhamid’te

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler