Ana SayfaKültür ve SanatMüzikPatron'un Yeni Şarkısı 'Hırsız' Yayında!

İlgili Postlar

Patron’un Yeni Şarkısı ‘Hırsız’ Yayında!

Türk rap müzik sanatçısı ve söz yazarı Patron’un yeni şarkıcı Hırsız yayında. Ünlü rapçi yeni parçasını 27 Mayıs tarihinde dinleyicilerle buluşturdu.

Türkiye’nin En Çok Dinlenen Rap Sanatçılarından

Türkiye’nin en çok dinlenen rap sanatçılarından Patron, Hırsız isimli yeni şarkısını kendi cümleleri ile şu şekilde ifade ediyor: ” Hırsız; mantığının onaylamadığı bir ilişkiye istemsizce sürüklenip, bağlanmaman gereken birisine duygusal olarak bağlanmanın acısını anlatıyor. Umarım herkesin keyifle dinleyeceği ve kendinden bir şeyler bulabileceği bir şarkı olur.”

Hırsız’ı Yayınladı

20 yılı aşkın bir süredir Türkçe sözlü rap müzik yapan ve 12 albüm, 35 tekli ve 1 EP yayınlayan başarılı sanatçı Patron’un Hırsız isimli yeni şarkısının sözleri kendisine, prodüksiyonu ise Furkan Karakılıç’a ait.

Yeni Şarkısını Kliplendirdi

İmkansız bir aşk hikayesine konu olan Hırsız şarkısının klip çekimi için Silvyo Behmoaras yönetmenliğinde kamera karşısına geçen sanatçı, şarkının hikayesinin fantastik bir dünyayla anlatıldığı video klibi de izleyicilerle buluşturdu. Patron, projenin fotoğrafları için ise Boğaç Dalkıran’ın objektifine poz verdi.

Patron’un Yeni Şarkısı ‘Hırsız’ Yayında!

27 Mayıs tarihinde yayımlanan şarkı kısa sürede binlerce beğeni aldı. İşte o şarkı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler