Ana SayfaDizilerParamparça Final Yapacak! İşte Final Tarihi!

İlgili Postlar

Paramparça Final Yapacak! İşte Final Tarihi!

Star TV’de yayınlanan Paramparça dizisi için uzun zamandan beri Paramparça final iddiaları konuşulurken beklenen açıklama sonunda geldi.

Paramparça dizisinin yapımcılığını üstlenen firma tarafından yapılan son açıklamalarda final kararının alındığı ve dizinin yeni sezonda ekranlarda yer almayacağı belirtildi. 3 sezondan beri televizyon ekranlarında yayınlanan Paramparça dizisi 96. bölümü ile final yapacak. Yapılacak finalin ardından 3 sezonluk serüven sona erecek.

Paramparça Final Bölümünde Neler Olacak?

Paramparça’da tüm olayların sonuca ulaştırılarak dizinin sonlandırılması bekleniyor. 3 sezon öncesinde yayınlanan ve ilk bölüm itibariyle oldukça dikkat çeken Paramparça özellikle Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya gibi isimlerin başrolleri ile yüksek izlenme oranları almıştı.

Yayınlandığı gecelerde reyting sıralamalarının üstlerinde yer alan dizi, 3 sezonun ardından Star TV’de kariyerini noktalayacak. Özellikle yeni sezonda başarılı yapımlara karşı çok fazla başarılı olamayan dizi, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar sonrasında dikkat çekmişti. Dizinin son haftalarda aldığı reyting sonuçları ise şöyle oldu;

Paramparça 90.Bölüm: Totalde 3,78 reyting ve 14.sırada.

Paramparça 91.Bölüm: Totalde 4,46 reyting ve 10.sırada.

Paramparça 92.Bölüm: Totalde 3,66 reyting ve 14.sırada.

Paramparça 93.Bölüm: Totalde 3,48 reyting ve 13.sırada.

Son haftalarda ilk 10’a girmeyi başaramayan dizi, bu düşük performansı nedeniyle yapımcıların da bu konuda final kararı almasında etkili oldu. Alınan final kararı sonrasında dizini çok seven izleyenler üzülmüş olsa da mevcut Pazar şartları dizinin devam etmesi için yeterli olamadı ve dizi için final kararı alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler