Ana SayfaKimdirÖzlem Aydın Kimdir?

İlgili Postlar

Özlem Aydın Kimdir?

Güzelliği ve başarısı ile herkesin dikkatini çeken, yer aldığı projelerde kendini belli eden, şu sıralar ise sevenlerinin karşısına Diriliş Ertuğrul ile çıkan Özlem Aydın kimdir? Detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Özlem Aydın Kimdir?

Özlem Aydın, 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini İstanbul Gürsoy Kolejinde tamamlayan Özlem Aydın, lisedeyken üç arkadaş grup kurmuş ve üç sene şarkı söylemişlerdir. Üniversitede de oyunculuk bölümünde okurken ikinci yıl iletişim bölümüne geçerek hayatında radikal bir karar vermiştir.

Daha sonra müzik bölümünde ilerlemek isteyen Özlem Aydın, sesini geliştirmek için şan dersleri almıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Beykent Üniversitesi İletişim Ve Tasarım Bölümünde tamamlamıştır. 2010 yılında yönetmen Sinan Çetin’in Plato Film Okulunda oyunculuk dersi alarak kendisini tekrar oyunculuk alanında geliştirmeye karar vermiştir.

Sunuculukta da oldukça başarılı olan Özlem Aydın, TRT Müzik kanalında yayınlanan “Müzikalite” programını ile herkese kendini kanıtlamış oldu. İlk defa “M.U.C.K.” dizisi ile dizi oyuncusu oldu. 2012 yılında “M.U.C.K.” adlı televizyon dizisinde; Murat Serezli, Bedük, Bay J gibi oyuncularla beraber rol aldı. Buradaki başarılı performansı ile herkesin dikkatini çekti.

Özlem Aydın, 2013 yılında Murat Dalkılıç’ın “Bir hayli” klibinde oynadı. Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Var Mısın Yok Musun” adlı yarışmasına katıldı. 69 bin lira para ödülü kazandı. Özlem Aydın, 2014 yılında senaristi ve yapımcısı Gani Müjde olan “Ankara’nın Dikmen’i” adlı dizide Bülent Emrah Parlak, Burak Kut, Hande Katipoğlu, Gözde Kansu ile birlikte oynadı.

Yer Aldığı Projeler

Filmleri ve Dizileri :
2014 – Ankara’nın Dikmen’i
2012 – M.U.C.K.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler