Ana SayfaKimdirÖzgür Daniel Foster Kimdir?

İlgili Postlar

Özgür Daniel Foster Kimdir?

“Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinin sevilen oyuncusu Özgür Daniel Foster kimdir? Özgür Daniel Foster kaç yaşında? Özgür Daniel Foster dizileri neler? Özgür Daniel Foster filmleri neler?Özgür Daniel Foster aslen nereli? Özgür Daniel Foster hangi burç? Özgür Daniel Foster hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Özgür Daniel Foster Kaç Yaşında? Özgür Daniel Foster Aslen Nereli? Özgür Daniel Foster Hangi Burç?

Özgür Daniel Foster  2 Temmuz 1997 tarihinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Muğlalı olan Özgür Daniel Foster, Yengeç burcudur.

Özgür Daniel Foster  Kimdir?

Özgür Daniel Foster  eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. 6 yaşındayken yelken sporu’na başlayan, ve lise yıllarında “Milli Yelken Sporcusu” olan Özgür Daniel Foster günümüzde “Milli Yelken Sporcusu” olarak spor hayatını da sürdürmektedir. Lideden mevzun olduktan sonra “Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Spor Yöneticiliği Bölümü”nü kazanan Özgür Daniel Foster, İstanbul’a yerleşmiştir.

Üniversite yıllarında oyunculuğa merak salarak Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde drama kursuna başlayan Özgür Daniel Foster kursu tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimine “Akademi 35Buçuk”ta “Sahne Sanatları Oyunculuğu” kursu alarak devam etmiştir.

2018 senesinde çekilen “Karanlık Melekler” filmiyle beyazperdede ilk kez izleyici karşısına çıkan Özgür Daniel Foster, geçtiğimiz sene Leyla Yılmaz’ın yönettiği “Bilememek” filminde yer almıştır. Aynı yıl “Tek Yürek” dizisiyle ekran karşısına geçen Özgür Daniel Foster, bu sene TRT1 ekranlarında yayınlanan “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisiyle ekranlara gelmektedir.

Özgür Daniel Foster Dizileri

  • 2020 – Ya İstiklal Ya Ölüm
  • 2019 – Tek Yürek

Özgür Daniel Foster Filmleri

  • 2019 – Bilmemek
  • 2018 – Karanlıktaki Melekler

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler