Ana SayfaKültür ve SanatMüzikÖzgür Aydın'dan Blues Severler İçin Yeni Albüm: 'Picnic on the Moon'...

İlgili Postlar

Özgür Aydın’dan Blues Severler İçin Yeni Albüm: ‘Picnic on the Moon’…

Sanatçı Özgür Aydın ‘dan, tüm Blues Severlere müjde… Sanatçı, son albümü olan Picnic on the Moonu daha önceki çalışmalarında olduğu gibi yine On Air Müzik etiketiyle müzikseverlere ulaştırdı. İşte Detaylar…

Özgür Aydın’dan Blues Severler İçin Yeni Albüm: ‘Picnic on the Moon’…

Müzisyen Özgür Aydın’ ı öncelikle blues müzikseverler yakından takip ederken, sanatçı‘nın yepyeni albümü olan “Picnic on the Moon”, soft progresif rock ve Blues türünde ve de ünlü müzisyenin dördüncu albümü oluyor. “Picnic on the Moon” un kayıtlarında Özgür Aydın’ a  bas gitarda Cüneyt Özyurt eşlik ederken, davulda Mert Alkaya (Bulutsuzluk Özlemi) eşlik etti.

Özgür Aydın Aşk Her Şeye Kadirdir.”

Bu albüm Özgür Aydın’ın, gezegenimizin geleceğine dair uzlaşma hayallerini ve düşüncelerini anlatmaktadır. Antik Yunan mitolojisindeki aşkların, gelecekteki muhtemel nükleer savaşların ve çağımızın modern hikayelerinin anlatıldığı bu albümde tüm eserler ve düzenlemeler sanatçıya aittir. Albümde öne çıkan şarkılardan Taurus and Europa için Özgür Aydın Aşk her şeye kadirdir.” yorumunda bulunuyor.

Picnic on the Moon” Tüm Dijital Platformlarda…

Taurus and Europa, tanrı Zeus’un Yunan mitolojisinde anlatıldığı gibi beyaz bir boğaya (Takımyıldızı-Taurus) dönüşmesini ve Fenike Prensesi Europa’ya olan aşkını anlatıyor. Europa boğayı görüp etkilendikten sonra Taurus’un sırtına atlıyor ve Akdeniz’i yüzerek Girit adasına ulaşıyor ve şarkı sonlanıyor. şarkıdan oluşan “Picnic on the Moon” adlı albümü dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

Özgür Aydın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler