Ana SayfaÜnlülerÖzgü Namal'dan Yıllar Sonra Sürpriz Karar!

İlgili Postlar

Özgü Namal’dan Yıllar Sonra Sürpriz Karar!

Son olarak 2014 senesinde müptelası olduğumuz Merhamet isimli dizide başrol oynayan ve 6 yıldır dizi setlerinden uzak kalan başarılı oyuncu Özgü Namal, yeniden televizyon projelerini kabul etmeye başladı. Yetenekli oyuncu, hangi projelerle izleyicisiyle buluşacak? Detaylar Haberimizde..

Özgü Namal’dan Beklenen Haber!.

Özgü Namal’dan Yıllar Sonra Sürpriz Karar!

Uzun zamandır televizyondan uzak kalan Özgü Namal, kariyerine evlatlarına bakmak için bir süre ara vermişti. Muğla’da bir çiftlik arazisi alarak köy evi yaptıran güzel oyuncu, tekrar projeleri kabul etmeye başladığı öğrenildi.

Özgü Namal kimdir?

Özgü Namal, karantina döneminden önce bir dizi ve sinema filmine “Evet” dediği, hatta güzel oyuncuya dizi için bölüm başına 80 bin Tl, sinema filmi için ise 800 bin TL,  teklif edildi.

Özgü Namal’ı Projeleri Hazır Bekliyor!

Güzel oyuncu Özgü Namal’ın başına gelen aşk ile birlikte hayatı değişmişti. Fakat Posta’nın yapmış olduğu özel habere göre; Özgü Namal, tam 6 yıl sonra dizi setlerine geri dönüyor. İlk etapta Nefes adını verdiği oğlunu kucağına alan Özgü Namal, sonrasında kızını dünyaya getirdi. Güzel oyuncu’nun, 2016 senesinde ise kızı Elem Su dünya ya gözlerini açtı.

Muğla’da ki köy evinde inzivaya çekilen Özgü Namal, burada başlayan doğal hayat ile bazen objektiflere yansıyan bahçesine sebze ekerken, evin şöminesi için odun kırarkenki görüntüleri herkesi şaşırtmıştı. Hatta yaşadığın köyün halkı, güzel oyuncunun evinin olduğu bölgeye Hanımın çiftliği adını bile taktı..

Öte yandan Belgrad’da balkan eşeklerinin sütünden yapılan ve tüm dünyanın en pahalı peyniri olarak tanınan pule peynirini Türkiye’de üretecepi haberleri bile konuşulmuştu.

Özgü Namal; “Çocuklarımı Kendim Büyütmek İstiyorum”

Muğla’da yaşarken 50’ye yakın projeyi “Çocuklarımı kendim büyütmek istiyorum” diye elinin tersiyle iterken güzel oyuncu 5 yaşına gelen oğlu Nefes’in eğitimi için İstanbul’a geri döndü. Hal böyle olunca yapımcılar da peşine düştüğü güzel oyuncuya yine cazip teklifler sunuldu.  Fakat her iki projede koronavirüs salgını sebebiyle şimdilik ertelendi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler