Ana SayfaDedikoduÖzge Yağız'dan Kariyer Açıklaması

İlgili Postlar

Özge Yağız’dan Kariyer Açıklaması

Show Tv ekranlarında yayımlanan “Baba” dizisindeki rolüyle dikkatleri üstüne çeken Özge Yağız geçtiğimiz gün bir dergi çekimi için objektif karşısına geçti. Samimi açıklamalarda bulunan Özge Yağız’dan kariyer açıklaması geldi. İşte Özge Yağız’ın o açıklamaları;

Objektif Karşısına Geçti

Özge Yağız, MAG dergisinin nisan sayısı için objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu çekimden sonra kendisi hakkında merak edilenleri anlattığı çok özel bir röportaj verdi. İşte o röportajın bir kısmı;

Özge Yağız’dan Kariyer Açıklaması

Kendisiyle ilgili merak edilen sorulara yanıt veren Yağız, oyunculuk serüveninin nasıl başladığını anlattı:

“İlk kez girdiğim seçmelerde ilk işimi almıştım ve ertesi gün hemen sete çıktım. Hızlı, heyecanlı ve tutkulu bir başlangıçtı. Böyle de devam ediyor. Öğrenme açlığı, kendinizi geliştirmenize en büyük etken.

Pozitif olmaya gayret ettiğini söyleyen oyuncu, enerjisinin kaynağı sorulunca ise “İnanç sanırım. Hissettiğim her duyguya, kafamda oluşan her düşünceye çok inanırım. Doğru şeylerin eninde sonunda bizi bulduğuna inanıyorum. Bu yüzden enerjimi en iyisini yaptığımdan emin olmaya harcıyorum, geriye kalan her şeyi akışına bırakıyorum” yanıtını verdi.

Özge Yağız Kimdir?

Estetik Mi Yaptırdı?

Kanal 7 ekranlarında yayımlanan Yemin dizisinde rol alan Özge Yağız duru güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraksa da ünlü oyuncunun yeni projesinde ve çekildiği fotoğraflarda yüz hatlarındaki ufak tefek değişiklikler gözden kaçmıyor. Buda estetik iddialarını beraberinde getiriyor. Sizce değişim makyaj ve fotoğraf filtrelerinden mi yoksa Özge Yağız’da estetik yaptıran isimler arasına mı katıldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler