Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Özge Ulusoy Açıklama Yaptı

Aslıhan Doğan ile Ayrılan Arda Turan, Özge Ulusoy ile Aşk Mı Yaşıyor?

Geçtiğimiz günlerde Aslıhan Doğan ile apar topar ayrıldığını duyuran Arda Turan’ın, ünlü manken Özge Ulusoy ile aşk yaşadığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından “Arda’nın, Aslıhan’ı bırakma nedeni Özge mi?” sorusu akıllara geldi.

Beraber Eğleniyorlarmış

 

 

İddialarına göre Özge Ulusoy ile Arda Turan’ın Cihangir’de bir mekanda arkadaş grubuyla birlikte eğlendiği görüldü. Bu haber patlamadan önce de Arda Turan, Aslıhan Doğan ile ayrıldığını açıkladı. Aslıhan Doğan İle ayrılığını duyuran Arda Turan’ın  aynı zamanlarda Özge Ulusoy ile haberi çıkınca takipçileri “biraz yalnız kalsaydın bayrampaşalı” diye yorumlarda bulundu.

Özge’nin Eski Sevgilisi Arda’nın Yakın Arkadaşı

Magazin gündemine bomba gibi düşen Arda Turan-Özge Ulusoy aşkıyla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Ünlü model, bir dönem yıldız futbolcunun yakın arkadaşıyla da aşk yaşamış. Arda Turan manken Özge Ulusoy ile aşk yaşamaya başladı. Sevgililer 23 Eylül Cumartesi gecesi Cihangir’deki gece kulübü Hazine’de eğlenirken yakınlaştı. Daha sonra Emirgan’daki ‘Gizli Kalsın’a gittiler. Kulüpten sabaha karşı el ele çıktılar.

Arda Turan ilişkisini yeni sonlandırdı bunun yanı sırada Özge Ulusoy da, Hacı Sabancı’dan 3.5 ay önce uzun süren bir ilişkisini bitirmiş ve zor zamanlar yaşamıştı. Sürpriz aşkın ardından ilginç bir tesadüf ortaya çıktı. Özge Ulusoy 2013-2014 arasında bir alışveriş sitesinin sahibi Hakan Baş ile aşk yaşadı. Hakan Baş’ın ortağı ise Arda Turan. İkili hâlâ sıkı dost.

Yakın Arkadaşının Eski Sevgilisiyle Aşk Yaşıyor

Özge Ulusoy Bu Haberlerin Ardından İlişkiyi Yalanladı

Özge Ulusoy, Arda Turan ile eski sevgilisi Hakan Baş’ın arkadaş olması haberlerinin çıkmasının ardından “Arda ile ilişkimiz yok” diyerek sessizliğini bozdu.Dün akşam Murat Boz konserinde objektiflere yakalanan Özge Ulusoy, kendisine yöneltilen Arda Turan sorularına sadece “Konuşmayacağım” demişti. Daha sonra da Duymayan Kalmasın’ın canlı yayına bağlanıp aşk iddialarını reddetti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler