Ana SayfaDedikoduÖzge Özpirinçci'den Mide Bulandıran Şok İtiraf!

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci’den Mide Bulandıran Şok İtiraf!

Melekler Korusun Aşk Yeniden ve  Fox TV’nin uzun soluklu izlenen Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci yaptığı itiraflar herkesi şoka uğrattı. İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk olan Özge Özpirinçci samimi açıklamalarda bulundu.

Mide Bulandırdı!

Kadın dizisinin başrol oyuncusu sevilen oyuncu Özge Özpirinçi yaptığı itiraflarla herkesi şaşkına uğrattı. İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan yetenekli oyuncu hakkıdaki bilinmeyenleri anlattı. Güzel oyuncu herkesi şaşırtırken ekran başındaki izleyenlerin midesini bulandırdı. İşte Özge Özpirinçci’nin o açıklamaları: Burun damarlarım çok ince olduğu için sümküremiyordum. Onların da bir şekilde çıkması lazım, ne yapacaksın? O yüzden burnumu çok karıştırıyormuşum. Ama acayip derecede. Of yani! İlkokul birinci sınıfta oturduğum sıranın altı onlarla doluydu. Artık bıraktım. Hiç beklenmeyen açıklamalar yapan Özge Özpirinçci samimi açıklamalarıyla şaşırttı.

özge özpirinçci kimdir

‘Oruç Diyeti Yapıyorum’

Gluten yemiyorum diyen Özpirinçci “Beyaz un yemiyorum. Günde sadece iki öğün besleniyorum. Oruç diyeti diye geçiyor benim yaptığım. 8-16. Aralarda full aç kalıyorsun. Su çay kahve sadece. İnek ürünlerini hayatımdan çıkardım. Keçi yada manda yoğurdu yiyorum. Süt ürünlerini tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler