Ana SayfaÜnlülerÖzge Borak: "Yurtdışına Gidemememin Nedeni İlk Evliliğim...."

İlgili Postlar

Özge Borak: “Yurtdışına Gidemememin Nedeni İlk Evliliğim….”

Ünlü oyuncu Özge Borak, anne olmak istediğini açıkladı. İşte başarılı oyuncu Özge Borak’ın açıklamalarının bazı satır başları Haberimizde…

Ata Demirer’den Seneler Sonra Gelen Özge Borak İtirafı!

Özge Borak: “Yurtdışına Gidemememin Nedeni İlk Evliliğim….”

“Yurtdışına gitmeyi düşündüm ama o dönem yaşadığım bir ilişki vardı ‘gitmeyeyim ben’ deyip vazgeçtim. Çok eskiden bahsediyorum. O dönem Türkiye’ yi yurtdışında temsil etme seviyesinde elime bir iş geçti ve onu değerlendirmedim gibi değil, yurtdışında bir eğitimle ilgili bir durum söz konusuydu gitmekten vazgeçtim.”

“Yurtdışına Gidemememin Nedeni İlk Evliliğim….”

“Gitmeme nedenim ilk evliliğim, okuldan arkadaşım Bülent Şakrak. O dönem onunla beraberdik, yeni mezun olmuştum ve vazgeçtim. Gitmediğim için pişmanım tabii ki… Gidip geri gelecektim, yurtdışına yerleşmek gibi bir düşüncem yoktu. Bülent o dönem gerektiği kadar kıskançtı. Ama gitmememi o istedi gibi durum söz konusu değil, kendim gitmedim….”

“Ayrılıklarımı Konuşup Anlaşarak Ayrıldım.”

“Biten ilişkilerimin ardından o kişilerle arkadaş olarak devam etmedim. Arkadaşlıksa mesele çok arkadaşım var zaten. Bir şeyler bitiyorsa biz çok iyi arkadaş değildik ki partnerdik. Ayrılıklarımı kavga dövüş şeklinde bitirmedim, konuşup anlaşarak ayrıldım.”

“Anne olmak isterim”

“Hayat boyunca çocukları çok sevdim ve istedim de… Ama tabii ‘bundan vazgeçtim tamamen’ dediğim dönemim de oldu…”

“İki evlilik yapıp bitirdim, olmazsa ayrılırız diye başladığım ilişkiler değildi bunlar. Anne olmak isterim, gizli kapaklı bir şey değil bu, umarım olur.” dedi…

Özge Borak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler