Ana SayfaDedikoduÖzel Haber!.. Karahan Çantay 'ın Yıllar Önce Çekilen Bebek' teki Fotoğraflarının Sırrı...

İlgili Postlar

Özel Haber!.. Karahan Çantay ‘ın Yıllar Önce Çekilen Bebek’ teki Fotoğraflarının Sırrı Ortaya Çıktı…

1995 yılında seçilen Türkiye’nin ilk erkek güzeli 48 yaşlarındaki Karahan Çantay’ın, yaşadığı Tayland’da geçirdiği motor kazası sonucunda yaşamını yitirmesi gündemdeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. En son 2015 ‘de Türkiye’ye gelen ünlü modelin Bebek’te çekilen son resimlerinin sırrı ünlü gazeteci Tarkan Abdullahoğlu ilk defa anlattı. İşte Karahan Çantay’ın o fotoğrafının hikayesi…

Özel Haber!.. Karahan Çantay ‘ın Yıllar Önce Çekilen Bebek’ teki Fotoğraflarının Sırrı Ortaya Çıktı…

48 yaşlarındaki ünlü model Karahan Çantay’ın naaşı  önümüzdeki günlerde Türkiye’ye getirileceği öğrenilirken kız kardeşi Ceyhan Betül Çantay, “Cenazesini getirmek için girişimlere başladık. ‘Sahipsiz morgda yatıyor’ haberleri bizi çok üzdü. Türkiye’yi terk ederken çok kırgındı. Kardeşim hiçbir zaman yalnızlık çekmedi. Kimsesiz, sahipsiz değil. Hiç evlenmedi” dedi…

Yaşanan bütün bu şok gelişmelerin sonrasında bugün yeni bir gelişme daha yaşandı. Eski model Karahan Çantay’ın Türkiye çekilen son fotoğrafını 2015 yılında İstanbul Bebek ‘te görüntüleyen Ceyhan Betül Çantay, gazeteci Tarkan Abdullahoğlu na, o fotoğrafın hikayesini ilk defa anlattı.

İşte Tarkan Abdullahoğlu’nun Karahan Çantay Hakkında O Bomba Yazısı; 

“2015 yılında rahmetli Karahan Çantay’ın İstanbul ‘un Bebek semtinde fotoğraflarını çekmiştim. Bebek’te güzel anıları olduğunu ve onları yad etmek için buraya geldiğini söylemişti. Bana, “Benim haberimi gazetelere hemen servis etmeyin. Ben yurt dışına çıktıktan sonra servis edin” diye ricada bulunmuştu. Ama o haber ertesi gün basına yansımıştı tabii……”

Karahan Çantay 'ın Bebek Fotoğrafları
Karahan Çantay ‘ın Bebek Fotoğrafları

“Karahan Çantay Türkiye’ye Geldiğinin Bilinmesini İstemiyordu.”

“Karahan Çantay Türkiye’ye geldiğinin bilinmesini istemiyordu. Hiç şüphesiz bazı çekinceleri vardı. Fotoğrafının çekildiği esnada da utangaç ve sıkılgan tavırlar sergilemişti. ‘En popüler olduğum dönemde ülkeyi terk etmek zorunda kaldım. Zamanı gelince konuşurum’ sözleriyle iyice gizem yaratmıştı. Ama konuşmak nasip olmadı. Büyük sırlarla birlikte bu dünyadan göçtü. Mekanı cennet olsun…”

Sibel Can Karahan Çantay Olayı Nedir?

Model Karahan Çantay, ODTÜ Matematik Bölümünü dereceyle kazandıktan sonra son sınıfta okurken ‘Mr.Turkey 95’ yarışmasına katılarak Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçilmişti. Şarkıcı Sibel Can ile ilk tanışması ‘Mr.Turkey 95’ in final gecesi gerçekleşti. Ünlü modele Tacını giydiren Sibel Can, onu klibinde oynattı ve bir televizyon dizisi çekti.

O zamanların poplüler kişilerinden olan Sibel Can’la aralarında ilişki olduğu iddia edilen model Karahan Çantay’ın öte yandan Sibel Can’ın evli olduğu Hakan Ural’la evliliğinin sonlanmasında da nedeni olarak gösteriliyordu. En sonda da Karahan Çantay ve Sibel Can’ın Londra ‘da bir otelden çıkarken çekilen fotoğrafları uzun seneler magazinde konuşulmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler