Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz'in babası rahatsızlandı

İlgili Postlar

Özcan Deniz’in babası rahatsızlandı

Özcan Deniz’in babası Sadık Deniz dün  akşam hastalanarak acile kaldırıldı. Durumu başrolünü oynadığı ‘Öteki Taraf’ filminin galasında öğrenen Özcan Deniz,aniden galadan ayrılmak zorunda kaldı. Ve hastaneye gitti.

Başrol oyuncuları Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Üzerli’nin yer aldığı ‘Öteki Taraf’ filminin galası Vadi İstanbul Avm’de gerçekleşti. Özcan Deniz’in başrol oyuncu olarak rol aldığı, aynı zamanda senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı  gerilim-dram türündeki ilk filmi ‘Öteki Taraf’ın galasına birçok ünlü akın etti. Ünlüler arasında Gülenay Kalkan ve Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Neslihan Yeldan, Hakan Meriçliler ve Begüm Kütük  kameralara boy gösterdi.Özcan Deniz filmin gösterimi sırasında babası Sadık Deniz’in rahatsızlanması ve hasteneye kaldırılması haberi ünlü oyuncuyu panik içinde galadan ayrılmasına sebep oldu. ve Maslak Acıbadem Hastanesi’ne koştu.

Hastanede sabahladı…

Özcan Deniz’in babası Sadık Deniz akşam saatlerinde evde rahatsızlanınca ilk olarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.ilk kontroller tamamlanınca Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı.  Babasının idrar yolu enfeksiyonu ile yoğun bakıma alındığı durumunun iyi olduğu önlem olarak  ailesi ile birlikte geceyi hastanede geçirdiği öğrenildi…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler