Ana SayfaDedikoduÖzcan Deniz yeni sevgilisiyle görüntülenince küplere bindi

İlgili Postlar

Özcan Deniz yeni sevgilisiyle görüntülenince küplere bindi

Sosyal medya hesabından omuzundaki kadın bacağıyla verdiği pozla gündeme gelen Özcan Deniz, şimdi de yeni sevgilisi ile birlikte görüntülendi. Sevgilisi ile birlikte trafikte seyrederken trafik ışıklarına takılan Deniz, yanlarında bulunan otobüsten kendisini görüntüleyenlere “Çekmeyin” diye bağırdı. detaylar haberimizde…

Rol aldığı İstanbullu Gelin dizisi tatile giren ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, yeni sevgilisi ile yakalandı. Kendisini görüntüleyen kişilere çok öfkelenen Deniz, “Çekmeyin” diye bağırdı.

Trafikte yakalandı

Önceki gün sarışın sevgilisi ile ofisinden çıkan Özcan Deniz, trafikte seyrediyordu. Trafik ışıklarına takılınca aracın yanında duran otobüsteki yolcuların cep telefonları ile kendilerini görüntülediklerini fark etti ve öfkeden deliye döndü.

Çekmeyin!

Görüntü alan yolculara bağıran Özcan Deniz, “Neden çekiyorsunuz? Çekmeyin!” diye bağırdı. Yeşil ışığın yanmasını fırsat bilen Özcan Deniz, hızla aracını sürüp oradan uzaklaştı.

Özcan Deniz’in omuzundaki kadın bacağı kime ait?

Özcan Deniz, geçtiğimiz hafta tatildeyken omuzunda bir kadının bacağıyla verdiği pozu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı. Deniz’in paylaşımındaki kadın bacağının kime ait olduğu merak konusu olmuşken, eski sevgilisi Buse Narcı’nın da Özcan Deniz gibi Bodrum’da tatilde olması ile başta fotoğraftaki kadın bacağının Narcı’ya ait olabileceği dedikoduları yapılmıştı. Ancak, ünlü oyuncu Özcan Deniz’in önceki gün trafik ışıklarında beklerken yeni sevgilisi ile birlikte seyrederken yakalanmasının ardından Deniz’in omuzundaki bacağın ona ait olabileceği şeklinde yorumlar yapılmaya başladı.

Özcan Deniz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler