Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz ile İstanbul’ lu Gelin Üzerine Sohbet

İlgili Postlar

Özcan Deniz ile İstanbul’ lu Gelin Üzerine Sohbet

Özcan Deniz ile İstanbul’ lu Gelin Üzerine Sohbet

‘İstanbullu Gelin’in başrol oyuncularından Özcan Deniz, “Dizi, sadece Süreyya (Aslı Enver) ve Faruk aşkı değil. Esma’nın oğluna duyduğu aşk, yani bir adam iki kadın var” dedi.

Projenin sadece Süreyya ve Faruk aşkı olmadığını söyleyen Özcan Deniz, “Esma’nın oğluna duyduğu aşk da söz konusu. Bir adam ve iki kadın var. Farklı psikolojik durumlar mevcut. Hikayede esas çatışmayı çıkartan anne-oğul aşkı. Çatışmanın daha da derinleşeceğini hissediyorum” dedi.

Aslı Enver’in ve kendisinin imaj değişikliğiyle ilgili de konuşan oyuncu, “Yenilenmek iyidir, seyirci beğendi, gerisinin çok önemi yok. Doğal halimi zaten seviyordum” şeklinde konuştu.

Prag’ı bir sinemacı olarak yeni keşfettiğini belirten Deniz, “Masal gibi mekanlar, yüzlerce yıldır bozulmamış dokusuyla zamanda yolculuk yaşıyorsunuz. Seyirci o atmosfere Faruk ve Süreyya’yı çok yakıştıracak” açıklamasını yaptı.

Heyecanlı olduklarını söyleyen Aslı Enver ise “Kendi karakterim adına söyleyebilirim ki, Süreyya çok gerçek… Sokakta gördüğümüz, biraz ben, biraz yönetmenim, biraz seyircinin kendisi. Bu nedenle çok sevildi. Hayatın içinden bir hikayeyi işliyoruz. Büyük olaylar, patlama ya da aksiyondan ziyade, anlattığımız naiflik, insanların hoşuna gidiyor” dedi.

Ünlü şarkıcı ve aynı zamanda oyuncu Özcan Deniz ile genç ve güzel oyuncu Aslı Enver’ in birlikte rol aldıkları dizi İstanbul’ lu Gelin, hem Aslı Enver hemde Özcan Deniz severlerin çok desteklediği hemde başka insanlar tarafından da oldukça fazla izlenen bir dizi oldu geçen sezon.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler