Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz ile Feyza Aktan nikahtan sonra ilk kez görüntülendi!

İlgili Postlar

Özcan Deniz ile Feyza Aktan nikahtan sonra ilk kez görüntülendi!

Ünlü oyuncu Özcan Deniz, geçen ay nikah masasına oturduğu Feyza Aktan ile birlikte nikahtan sonra ilk kez görüntülendi. Özcan Deniz’in, eşi Feyza Aktan’ın elini bir an olsun bırakmaması dikkat çekti. İşte detaylar…

Özcan Deniz’in Oğlunun Adı…

Özcen Deniz ve Feyza Aktan

Özcan Deniz ve eşi Feyza Aktan, nikah sonrası ilk kez birlikte görüntülendiler. Etiler’de bulunan bir restoranda baş başa yemek yiyen Deniz ve Aktan çifti, mekan çıkışında basın mensupları tarafından görüntülendi. Özcan Deniz, sekiz aylık hamile eşi Feyza Aktan’ın elini bir an olsun bırakmadı. Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, evlilikle ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Özcan Deniz kimdir?

Sessiz sedasız evlenmişlerdi

İstanbullu Gelin dizisinde rol alan ünlü oyuncu Özcan Deniz ve şu an sekiz aylık hamile olan Feyza Aktan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde nikah masasına oturmuştu. Çift, evlerinde sadece aile ve yakınlarının katılımı ile gerçekleşen bir törenle hayatlarını birleştirmişlerdi.

Feyza Aktan kimdir?

Özcan Deniz’in oğlunun adı ne olacak?

Oğullarını kucaklarına almaya sadece bir ay gibi bir zaman kalan Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, bebeklerine ‘Kuzey’ ismini vermeye karar verdi.

Özcan Deniz’in, sevgilisi Feyza Aktan’ın hamileliğinin ilerlemesine rağmen hala daha nikah masasına oturmaması, aralarında evlilik sözleşmesi krizi yaşandığı dedikodularına neden olmuştu. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Özcan Deniz, “Bugün çıkan ‘Önce sözleşme sonra nikah’ haberinin asılsız olduğunu, eşimle aramızdaki sevgi ve ilişki biçimine uymayan, kesin bir dille yazılmış imzasız, uydurma bir haber! Olduğunu bilmenizi isterim nikahımızın gecikmesi tamamen iş yoğunluğu hamilelik süreci ve de benim yakın zamanda geçirmiş olduğum rahatsızlıktan dolayıdır.En kısa zamanda gerçekleşecek olan evliliğimizin tarihi bizim aile içi kararımızdır. Saygılarımla.” diye yazmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler