Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz 'den Duygusal Mesaj: "Herkes Bunu Başaramaz"...

İlgili Postlar

Özcan Deniz ‘den Duygusal Mesaj: “Herkes Bunu Başaramaz”…

0ğlunun annesi Feyza Aktan ‘dan olaylı bir biçimde ayrılan, ünlü türkücü Özcan Deniz, yayınladığı son sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Şiddet ve velayet davalarında da Feyza Aktan’ la karşı karşıya gelen Özcan Deniz ‘in bu paylaşımı yüreklere dokundu. İşte Detayları…

Oğlu ile Tatil Yapan Özcan Deniz’den Feyza Aktan’a Gönderme

Özcan Deniz ‘den Duygusal Mesaj: “Herkes Bunu Başaramaz”…

Usta şarkıcı vede oyuncu olan Özcan Deniz, 2018 ‘de hayatını birleştirdiği oğlunun annesi Feyza Aktan ile sansasyonel bir biçimde yollarını ayırmıştı. Şoke eden ayrılığın ardından Feyza Aktan, ünlü şarkıcıdan şiddet gördüğü iddiasıyla dava bile açmıştı. Yaşanan onca olayın sonrasında oğlu Kuzey ‘in velayeti yüzünden de Feyza Aktan ile sık sık karşı karşıya gelen ünlü şarkıcı, sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

Feyza Aktan Kimdir?

Paylaşımlarda Göndermemi Var?

Oğlu Kuzey ile yaz tatiline çıkan Özcan Deniz, pozlarını sosyal medya hesabına yükledi ve bu son paylaşıma şu duygusal notu düştü;

“Bugün, sen karpuzunu yiyip, kendi kendine şarkı söylerken, suratımda aptal aşık bir gülümsemeyle seni izlerken yakaladın beni:))sonra sordun!
Babaa
Söyle oğlum
Bana yakışıyor mu?
Ne “yakışıyor mu” oğlum!?
Mutluluk
Baba kurban Mutluluk herkese yakışır. Hele çocuklara çoook yakışır.En çok da sana oğlum.
Sana da baba❤❤❤❤❤❤❤❤❤????????????????????????????????????????????????????????

Sonra dünyanın en güzel gözleriyle hınzır bir bakış atarak yemeye devam ettin.. Hayatımın en güzel, alt metinlerle dolu sohbetini yaptık seninle. Üstüne kitaplar yazılacak kadar dolu bir an’dı..
Evet oğlum; “mutluluk entelektüel bir seçimdir” Herkes bunu başaramaz… Senin 4 yaşında kavradığın şeyi, bir ‘ömür kavrayamayan cahillerle dolu bu dünya…Herkese, her şeye inat sana eennn çok yakışanı yap ve heep mutlu ol… Ama bunu asla ama asla başkalarının mutsuzluğu üstüne inşaa etme! Baban zaman zaman “mutluluk düşmanları”na bu fırsatı bilerek ve de bilmeyerek verdi..Tabi’ki artık bu “fırsat” kimseye bir daha verilmeyecek! Sen sakın bu hataya düşme. Evet oğlum ikimize de çoook yakışıyor. Seni çok seviyorum canım oğlum… Mutluluğumuza ????????”

Özcan Deniz kimdir?

Özcan Deniz
Özcan Deniz

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler