Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz Cumhurbaşkanına teşekkür etti

İlgili Postlar

Özcan Deniz Cumhurbaşkanına teşekkür etti

Özcan Deniz Cumhurbaşkanına teşekkür etti. Ünlü oyuncu Özcan Deniz, babasını son yolculuğuna uğurladı. Deniz, babasının vefatının ardından sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal bir paylaşım ile hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti, hem de duygularını paylaştı. Detaylar haberimizde…

Özcan Deniz babasını son yolculuğuna uğurladı

Özcan Deniz babasına veda etti

İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Özcan Deniz, bir yıldır kanser tedavisi gören babası Sadık Deniz’i kaybetti. Babasını son yolculuğuna uğurlayan Özcan Deniz, sosyal medya hesabından duygularını paylaştığı bir paylaşım yaptı. Deniz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkürlerini sundu.

Özcan Deniz kimdir?

Özcan Deniz’in paylaşımı

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a cenazemize katılan tüm dostlara sosyal medya üzerinden taziyelerini ileten tüm sevenlerimize ve de arayan herkese teşekkür ediyorum. Baba olmak ve babamın üzerine toprak atmak! Bir erkeği büyüten iki güçlü duyguyu aynı zaman içinde yaşadım.

Yaş ne olursa olsun,buna ne kadar hazır olursanız olun doğum ve ölüm yüzleştiğiniz an tüm hayatınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar etkileyen iki fenomendir. Hele hele doğan çocuğunuz, ölen babanız ya da anneniz ise!.. Tüm hesaplar kapanır, yüreğinizde hapis bütün mahkumlara af çıkartırsınız. Ne ile yaşanır ne ile yaşanmaz daha net görürsünüz. İşte yaşadığım bunlar. Allah sevdiklerimizin kayıpları ile sınamasın hiç birimizi. Toprağın bol mekanın cennet olsun Baba. Eksik bıraktıklarımızı zamanı geldiğinde tamamlarız. Huzur içinde sonsuzluğun olsun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler