Ana SayfaÜnlülerÖz yeğeni ile ilişkisi çıkan Murat Başoğlu bombayı patlattı: Yeğenim benden 150...

İlgili Postlar

Öz yeğeni ile ilişkisi çıkan Murat Başoğlu bombayı patlattı: Yeğenim benden 150 bin dolar istedi!

Öz yeğeni ile ilişkisi çıkan Murat Başoğlu bombayı patlattı: Yeğenim benden 150 bin dolar istedi! Murat Başoğlu, intihar haberlerinin ardından bomba etkisi yaratan bir açıklamaya imza attı. Başoğlu, yeğeni Burcu Başoğlu’nun kendisinden para istediğini ve iftira atmaya çalıştığını iddia etti. Detaylar haberimizde…

Murat Başoğlu’nun silahlı baskını polise mi şikayet edilmeliydi? Halka mı?

Murat Başoğlu’nun intihar olayı

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz aylarında öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede görüntülenmişti. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından aradan aylar geçmesine rağmen hala daha konuşulan Başoğlu, geçtiğimiz günlerde intihar ettiği yönünde haberleri ile gündeme gelmişti. Murat Başoğlu, intihar ettiği haberleri hakkında Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuştu ve ”Haberi okuduğum sırada Nişantaşı’nda yemekteydim. 14 yaşındaki oğlum da Bodrum’da görmüş. Ağlayarak beni ve annesini aradı. Bana ve aileme yapılan bu vicdansızlığı kendime izah edemiyorum. Oğluma, canıma bunu yapmaya, hüngür hüngür ağlatmaya ne hakları var. Ben intihar edecek hiçbir şey yapmadım. İntiharı düşünseydim 1 yıl boyunca hakkımda yapılan haberler yüzünden ederdim. Bu öldürme operasyonu. Ama başaramayacaklar. Kirli eller beni FETÖ’cü de yaptı, kaçak da. Ben hiçbiri değilim.” şeklinde açıklama yaptı.

Murat Başoğlu kimdir?

Yeğenim benden 150 bin dolar istedi, kumpas olduğunu düşünüyorum

Murat Başoğlu, geçtiğimiz günlerde Beyaz TV’deki ‘Söylemezsem Olmaz’ programının yapımcısı Bilal Özbilge’ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başoğlu, “Hayatım boyunca yeğenimi 3 kez gördüm. Yeğenimle hayatım boyunca samimi değildim. Kendisi beni doğum günlerimde arardı. Zaten yurt dışında eğitim aldı. Üstelik ağabeyim ile de görüşmezdik mesafeliydik. Yeğenim ile eşim sık sık görüşürdü. Yeğenim görüntülerin olmadığını öğrenince benden 150 bin dolar istedi. Ben de, ‘Saçmalama ne parası istiyorsun’ deyince, ‘Amcam bana tecavüz etti’ diye iftira atarım dedi. Görüntü ortaya çıkınca para isteği ortadan kalktı. İşte bu yüzden kumpas olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren ünlü sunucu Murat Başoğlu, geçtiğimiz yıl yaz aylarında denizin açıklarına demirlediği teknesinde öz yeğeni Burcu Başoğlu ile birlikte görüntülenmişti. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından zor günler yaşayan Başoğlu, boşandığı eşi Hande Bermek ile birlikte Bodrum’daki evinde yaşamaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler